Merhaba, şu an çokça önüme çıkan flipper Zero hakkında bilgi almak istiyorum. Bu cihaz tüm elektronik şeyleri yönettiği söyleniyor. Ayrıca YouTube'da bir video gördüm elektrik sayacını kapatıyor adam sizce ne kadar doğru?
Flipper Zero ile her şey kontrol edilemez. Sadece RFID güvenlik açığı olan cihazlar. Araba vs. açılamaz yani, sürekli güncelleme verilmeye başlandı bu olaydan sonra. (Tesla veriyordu, diğer üreticileri bilemiyorum)Merhaba, şu an çokça önüme çıkan flipper Zero hakkında bilgi almak istiyorum. Bu cihaz tüm elektronik şeyleri yönettiği söyleniyor. Ayrıca YouTube'da bir video gördüm elektrik sayacını kapatıyor adam sizce ne kadar doğru?
Ve bazı sitelerde, aynı zamanda diğer ülkelerde de.Flipper Zero ile her şey kontrol edilemez. Sadece RFID güvenlik açığı olan cihazlar. Araba vs. açılamaz yani, sürekli güncelleme verilmeye başlandı bu olaydan sonra. (Tesla veriyordu, diğer üreticileri bilemiyorum)
Flipper Zero ile her şey kontrol edilemez. Sadece RFID güvenlik açığı olan cihazlar. Araba vs. açılamaz yani, sürekli güncelleme verilmeye başlandı bu olaydan sonra. (Tesla veriyordu, diğer üreticileri bilemiyorum)
Ve bazı sitelerde, aynı zamanda diğer ülkelerde de.
Onu biliyorum, ama çoğu araba üreticileri buna karşın önlem almıştır diye düşünüyorum.Araba anahtar sinyalini kopyalarsa açabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.