skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Flipper Zero'yu nereden bulabilirim? 3K gibi bir fiyata güvenilir bir yerden.
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 O fiyatlara alamazsın eğer türkiyedeysen.
skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 bilinmiyor9 dedi: O fiyatlara alamazsın eğer türkiyedeysen. Genişletmek için tıkla... 4K? Ya olurmu bilinmiyor9 dedi: O fiyatlara alamazsın eğer türkiyedeysen. Genişletmek için tıkla... 5 yada 6 bine bulurmuyum?
bilinmiyor9 dedi: O fiyatlara alamazsın eğer türkiyedeysen. Genişletmek için tıkla... 4K? Ya olurmu bilinmiyor9 dedi: O fiyatlara alamazsın eğer türkiyedeysen. Genişletmek için tıkla... 5 yada 6 bine bulurmuyum?
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 Eğer yurt dışında akrabanız var ise evet ama eğer yoksa aracılık yapıp satan kişilerden en az 8Kdan fiyat biçiyorlar o da bulabilirsen.
Eğer yurt dışında akrabanız var ise evet ama eğer yoksa aracılık yapıp satan kişilerden en az 8Kdan fiyat biçiyorlar o da bulabilirsen.
skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 bilinmiyor9 dedi: Eğer yurt dışında akrabanız var ise evet ama eğer yoksa aracılık yapıp satan kişilerden en az 8kdan fiyat biçiyorlar o da bulabilirsen. Genişletmek için tıkla... Almanya'da var ama Türkiye'de sınırda geçer mi kapıdan?
bilinmiyor9 dedi: Eğer yurt dışında akrabanız var ise evet ama eğer yoksa aracılık yapıp satan kişilerden en az 8kdan fiyat biçiyorlar o da bulabilirsen. Genişletmek için tıkla... Almanya'da var ama Türkiye'de sınırda geçer mi kapıdan?
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #6 Resmi satış fiyatıyla bir akraban, tandıdığın aracılığıyla getirtebilirsen ama birde stoklar çabuk tükeniyor bulabilirsen fiyat 169 euro. skormix84i3 dedi: Almanya'da var ama Türkiye'de sınırda geçer mi kapıdan? Genişletmek için tıkla... Geçiyor diye biliyorum ben ama. Dosya Ekleri flipper.png 396,6 KB · Görüntüleme: 1.985
Resmi satış fiyatıyla bir akraban, tandıdığın aracılığıyla getirtebilirsen ama birde stoklar çabuk tükeniyor bulabilirsen fiyat 169 euro. skormix84i3 dedi: Almanya'da var ama Türkiye'de sınırda geçer mi kapıdan? Genişletmek için tıkla... Geçiyor diye biliyorum ben ama.
E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #7 bilinmiyor9 dedi: Resmi satış fiyatıyla bir akraban, tandıdığın aracılığıyla getirtebilirsen ama birde stoklar çabuk tükeniyor bulabilirsen fiyat 169 euro. Geçiyor diye biliyorum ben ama. Genişletmek için tıkla... Dolar olmasın o.
bilinmiyor9 dedi: Resmi satış fiyatıyla bir akraban, tandıdığın aracılığıyla getirtebilirsen ama birde stoklar çabuk tükeniyor bulabilirsen fiyat 169 euro. Geçiyor diye biliyorum ben ama. Genişletmek için tıkla... Dolar olmasın o.