FLO başvuruda iş deneyimi istedi

esra166

Picopat
Daha fazla  
Hiç iş deneyimim yok ki ne yapacağım?

Eğer FLO başvurusunda iş deneyimi istendiyse ve iş deneyimin yoksa, başka benzer mağazalara başvuru yapmayı deneyebilirsin.

Başka bir yere başvur. İlla orası olmak zorunda değil.

Bu memlekette hep öyle. Hep tecrübe isterler ama öyle de kimse bir yerde başlayamıyor saçma sapan iş devletin yasaklaması lazım bu saçmalığı.

Kiralar zaten yüksek. Kimsenin elemana ihtiyacı yok bu ekonomide. Tanıdık falan yoksa zor iş bulursun. Üstelik deneyimin yok.
evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım hen işsiz kaldım.

evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım ben işsiz kaldım.
Tanıdık lazım. O şekilde torpilli girebilirsin. Ayrıca şunu unutma iş kimsenin eline gelmiyor. Uğraşman lazım.

iki yere gittim sordum soruşturuyorum yok üzerimde baskı da var aile baskısı.
Farklı ilçelere gidip, eleman alımı için danışabilirsin mağazalara. İlla bulunduğun ilçede olması gerekmiyor işin. Mesela Gratis ve Watsons uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…