E esra166 Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2025 #1 Hiç iş deneyimim yok ki ne yapacağım?
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 4 Haziran 2025 #2 Eğer FLO başvurusunda iş deneyimi istendiyse ve iş deneyimin yoksa, başka benzer mağazalara başvuru yapmayı deneyebilirsin.
Eğer FLO başvurusunda iş deneyimi istendiyse ve iş deneyimin yoksa, başka benzer mağazalara başvuru yapmayı deneyebilirsin.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Başka bir yere başvur. İlla orası olmak zorunda değil.
E esra166 Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2025 #4 Andreas Rönnberg dedi: Başka bir yere başvur. İlla orası olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... bakıyorum ama bulamıyorum. Annem geçen sene gir demişti ama nerde.
Andreas Rönnberg dedi: Başka bir yere başvur. İlla orası olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... bakıyorum ama bulamıyorum. Annem geçen sene gir demişti ama nerde.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 esra166 dedi: bakıyorum ama bulamıyorum. Annem geçen sene gir demişti ama nerde. Genişletmek için tıkla... Kiralar zaten yüksek. Kimsenin elemana ihtiyacı yok bu ekonomide. Tanıdık falan yoksa zor iş bulursun. Üstelik deneyimin yok.
esra166 dedi: bakıyorum ama bulamıyorum. Annem geçen sene gir demişti ama nerde. Genişletmek için tıkla... Kiralar zaten yüksek. Kimsenin elemana ihtiyacı yok bu ekonomide. Tanıdık falan yoksa zor iş bulursun. Üstelik deneyimin yok.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.268 Çözümler 2 4 Haziran 2025 #6 Bu memlekette hep öyle. Hep tecrübe isterler ama öyle de kimse bir yerde başlayamıyor saçma sapan iş devletin yasaklaması lazım bu saçmalığı.
Bu memlekette hep öyle. Hep tecrübe isterler ama öyle de kimse bir yerde başlayamıyor saçma sapan iş devletin yasaklaması lazım bu saçmalığı.
E esra166 Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2025 #7 Andreas Rönnberg dedi: Kiralar zaten yüksek. Kimsenin elemana ihtiyacı yok bu ekonomide. Tanıdık falan yoksa zor iş bulursun. Üstelik deneyimin yok. Genişletmek için tıkla... evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım hen işsiz kaldım.
Andreas Rönnberg dedi: Kiralar zaten yüksek. Kimsenin elemana ihtiyacı yok bu ekonomide. Tanıdık falan yoksa zor iş bulursun. Üstelik deneyimin yok. Genişletmek için tıkla... evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım hen işsiz kaldım.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #8 esra166 dedi: evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım ben işsiz kaldım. Genişletmek için tıkla... Tanıdık lazım. O şekilde torpilli girebilirsin. Ayrıca şunu unutma iş kimsenin eline gelmiyor. Uğraşman lazım.
esra166 dedi: evet deneyimim yok ama kimse annesinin karnında öğrenerek girmiyor ki sonuç olarak. Sanırım ben işsiz kaldım. Genişletmek için tıkla... Tanıdık lazım. O şekilde torpilli girebilirsin. Ayrıca şunu unutma iş kimsenin eline gelmiyor. Uğraşman lazım.
E esra166 Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2025 #9 Andreas Rönnberg dedi: Tanıdık lazım. O şekilde torpilli girebilirsin. Ayrıca şunu unutma iş kimsenin eline gelmiyor. Uğraşman lazım. Genişletmek için tıkla... iki yere gittim sordum soruşturuyorum yok üzerimde baskı da var aile baskısı.
Andreas Rönnberg dedi: Tanıdık lazım. O şekilde torpilli girebilirsin. Ayrıca şunu unutma iş kimsenin eline gelmiyor. Uğraşman lazım. Genişletmek için tıkla... iki yere gittim sordum soruşturuyorum yok üzerimde baskı da var aile baskısı.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #10 esra166 dedi: iki yere gittim sordum soruşturuyorum yok üzerimde baskı da var aile baskısı. Genişletmek için tıkla... Farklı ilçelere gidip, eleman alımı için danışabilirsin mağazalara. İlla bulunduğun ilçede olması gerekmiyor işin. Mesela Gratis ve Watsons uygun olur.
esra166 dedi: iki yere gittim sordum soruşturuyorum yok üzerimde baskı da var aile baskısı. Genişletmek için tıkla... Farklı ilçelere gidip, eleman alımı için danışabilirsin mağazalara. İlla bulunduğun ilçede olması gerekmiyor işin. Mesela Gratis ve Watsons uygun olur.