K KeltoşBebek Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Flodan alışveriş yaptım, 1 alana 1 bedava indirimi vardı. Telefona kod gönderdiler onu söyledim. Flo Plus'a üye olmuşum, nedir bu ücretli mi?
Flodan alışveriş yaptım, 1 alana 1 bedava indirimi vardı. Telefona kod gönderdiler onu söyledim. Flo Plus'a üye olmuşum, nedir bu ücretli mi?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 14 Ocak 2024 #2 “FLO Plus; üyelerine fırsatlar, yenilikler ve ayrıcalıklar sunan bir programdır. flo.com.tr'de, FLO mobil uygulamasında ve FLO mağazalarında geçerli birçok ayrıcalığa sahip olmak için ücretsiz olarak FLO PLUS üyesi olmanız yeterlidir.“ Daha fazla bilgi için: Sıkça Sorulan Sorular - FLO Flo.com.tr için aklınıza gelebilecek tüm soruların cevabı bu sayfada. Sipariş takibi, iade, kargom nerede gibi bir çok sorunuzun cevabı bu sayfada. www.flo.com.tr
“FLO Plus; üyelerine fırsatlar, yenilikler ve ayrıcalıklar sunan bir programdır. flo.com.tr'de, FLO mobil uygulamasında ve FLO mağazalarında geçerli birçok ayrıcalığa sahip olmak için ücretsiz olarak FLO PLUS üyesi olmanız yeterlidir.“ Daha fazla bilgi için: Sıkça Sorulan Sorular - FLO Flo.com.tr için aklınıza gelebilecek tüm soruların cevabı bu sayfada. Sipariş takibi, iade, kargom nerede gibi bir çok sorunuzun cevabı bu sayfada. www.flo.com.tr