Flo üye olmadan yapılan alışveriş iade yapılamıyor

szoboszlaii

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba flodan bir ayakkabı aldım, ayağıma küçük geldiği için iade etmek istedim, iade ederken hesap açmamı istedi, alışverişi üye olmadan yaptığım için alışveriş yapılmamış gibi gözüküyor ve aldığım üründe mağazadan iadesi olmuyormuş, ne yapabilirim?

Faturanız var mı? Faturanız varsa gerisi teferruattır. Eğer varsa önce FLO müşteri hizmetlerine durumunu bildirin kurumsal olarak çözebilirseler çözsünler olmazsa THH'ye gidersiniz.

Müşteri hizmetleri ile görüşün iade için size kod gönderiyorlar. O kodla ilgili kargo firmasından iade gönderimi yapabiliyorsunuz.

Müşteri hizmetlerini aradın mı?

Hayır hocam daha aramadım, akşam 6 ya kadar çalışıyorlarmış, müşteri hizmetleri yarın arayacağım.
Faturanız var mı? Faturanız varsa gerisi teferruattır. Eğer varsa önce flo müşteri hizmetlerine durumunu bildirin kurumsal olarak çözebilirseler çözsünler olmazsa THH'ye gidersiniz.

Evet hocam faturam var.
Mail atıp durumunu anlatabilirsin.

Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

Evet hocam faturam var.
Bu şu demek: FLO'dan x tarihinde, y tutarında, z kişisi, (yani siz) a model ürün (ayakkabı) almış. Eğer faturanız gelenin yanı sıra e-fatura olarak da varsa mesafeli satış sözleşmesi kapsamına girer ki e-posta ile üye olmadan ürün satışı yapılabiliyor ancak üye olmadan işlem yapılamıyorsa o da FLO'nun sorunudur ama tabi işlemi kolaylaştırmazlarsa maalesef uğraşmanız gerekecek. (Bu konuda FLO niyeyse hep sorun çıkarıyor, uğraştırıyor)
Not: İadeyi mağazadan denediniz mi?

Faturanız varsa sorun çıkmaz ürünün kutusuna dikkat edin iade ederken işinize yarayabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…