EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ekim 2024 #1 Console. Writeline("boyunuzu giriniz"); Float = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Programlama hakkında pek bir bilgim yok yeni başlıyorum. Eşittirin altında hata oluyor nedenini bilmiyorum yardım edebilecek olan var mı? Aynı sıkıntı char yazarken de oluyor.
Console. Writeline("boyunuzu giriniz"); Float = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Programlama hakkında pek bir bilgim yok yeni başlıyorum. Eşittirin altında hata oluyor nedenini bilmiyorum yardım edebilecek olan var mı? Aynı sıkıntı char yazarken de oluyor.
Çözüm YüzbaşıJohnPrice 22 Ekim 2024 Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6f; Şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Anladım kodunuzun çalışması için değişken atamanız gerek örneğin: Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("Boyunuzu giriniz"); float boy = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Console.ReadLine();
Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6f; Şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Anladım kodunuzun çalışması için değişken atamanız gerek örneğin: Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("Boyunuzu giriniz"); float boy = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Console.ReadLine();
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 22 Ekim 2024 #2 Değişken atayarak dene birde Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.949 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6f; Şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Anladım kodunuzun çalışması için değişken atamanız gerek örneğin: Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("Boyunuzu giriniz"); float boy = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Console.ReadLine(); Artı 0 Eksi Çözüm
Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6f; Şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Anladım kodunuzun çalışması için değişken atamanız gerek örneğin: Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("Boyunuzu giriniz"); float boy = Convert.ToSingle(Console.ReadLine()); Console.ReadLine();
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ekim 2024 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6F; şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben öğrenci bilgilerini yazacağım bir kod dizilimi yapıyorum isim, doğum yılı falan hepsini yazdım float ve char (boy ve isminin ilk harfi) kaldı. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Float veri tipinde bir değişken tanımlamak için. Float xsayisi = 90.6F; şeklinde yapılır. Siz tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben öğrenci bilgilerini yazacağım bir kod dizilimi yapıyorum isim, doğum yılı falan hepsini yazdım float ve char (boy ve isminin ilk harfi) kaldı.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.949 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #5 EBRAR3310 dedi: Ben öğrenci bilgilerini yazacağım bir kod dizilimi yapıyorum isim, doğum yılı falan hepsini yazdım float ve char (boy ve isminin ilk harfi) kaldı. Genişletmek için tıkla... Yazdığım şekilde yapın çalışması gerek. Artı 0 Eksi
EBRAR3310 dedi: Ben öğrenci bilgilerini yazacağım bir kod dizilimi yapıyorum isim, doğum yılı falan hepsini yazdım float ve char (boy ve isminin ilk harfi) kaldı. Genişletmek için tıkla... Yazdığım şekilde yapın çalışması gerek.
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ekim 2024 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yazdığım şekilde yapın çalışması gerek. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun char a da yardım eder misiniz? Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yazdığım şekilde yapın çalışması gerek. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun char a da yardım eder misiniz?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.949 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #7 EBRAR3310 dedi: Çok sağ olun char a da yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde mi istiyorsunuz? Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("İsminizin ilk harfinizi giriniz"); char karakter1 = Convert.ToChar(Console.ReadLine()); Console.ReadLine(); Artı 0 Eksi
EBRAR3310 dedi: Çok sağ olun char a da yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde mi istiyorsunuz? Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("İsminizin ilk harfinizi giriniz"); char karakter1 = Convert.ToChar(Console.ReadLine()); Console.ReadLine();
KS KS EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ekim 2024 #8 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu şekilde mi istiyorsunuz? Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("İsminizin ilk harfinizi giriniz"); char karakter1 = Convert.ToChar(Console.ReadLine()); Console.ReadLine(); Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu şekilde mi istiyorsunuz? Kod:Panoya kopyala Console.WriteLine("İsminizin ilk harfinizi giriniz"); char karakter1 = Convert.ToChar(Console.ReadLine()); Console.ReadLine(); Genişletmek için tıkla... Evet.