İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.382 Çözümler 2 28 Ağustos 2024 #1 Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir?
Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Ağustos 2024 #2 İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Dostum bize sormak yerine arayıp onlara sorabilirsin.
İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Dostum bize sormak yerine arayıp onlara sorabilirsin.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 FLO'yu arasan bile sana net bir süre vermez. Biz nasıl bilelim dostum
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Çalıştıkları kargo şirketine bağlı ama en fazla cumartesiye gelir gibi.
İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Flo'dan dün ayakkabı alacaktım beğendim ancak numarası olmadığı için evime geleceğini söylediler. Aldım ancak bu kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Çalıştıkları kargo şirketine bağlı ama en fazla cumartesiye gelir gibi.
Akıngamer0 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Hızlı kargo konuma göre 2 3 gün normal ise 1 2 hafta arası değişir.