Flo'dan alınan ayakkabının iadesi alınır mı?

Kutinhoo

Femtopat
Daha fazla  
Flo'dan dün ayakkabı aldım. Hiç giymedim. İade etsem kabul alirlar mi sizce? İade sebebim ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flo'dan dün ayakkabı aldım. Hiç giymedim. İade etsem kabul alirlar mi sizce? İade sebebim ne olmalı?

Flo'dan aldığın ayakkabıyı hiç giymediysen, genellikle iade şansın yüksek olur. Mağazaların iade politikaları farklılık gösterebiliyor ama çoğu yerde ürün kullanılmamış, kutusu ve etiketi sağlamsa iade kabul ediliyor.

İade sebebi olarak “ürün beklentimi karşılamadı” veya “beden uymadı” gibi genel ve makul bir neden gösterebilirsin. Çok spesifik bir problem olmadan da, giymediğini belirterek iade talebinde bulunabilirsin.

İade süresi ve fiş/fatura durumu da önemli. Eğer fişin varsa ve iade süresi (genelde 14 gün) dolmamışsa sorun yaşanmaz. Senin için yardım edersem, fiş ve aldığın tarih ne zaman? Ona göre biraz daha net bilgi verebilirim.

GPT'ye mi yazdırdın?

Edersin alırlar giysen bile iade alıyorlar. Kusur yoksa alırlar.

Tamam teşekkürler iade edip internetten alacagimda spormu alsam sneakrsmi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…