Flo'dan CAT bot almak güvenli midir?

Glock

Megapat
Daha fazla  
Birkaç kere Flo'dan alışveriş yaptım, tecrübelerim çok iyi olmasa da aldığım ayakkabılar bayağı ucuz ayakkabılardı.

Şimdi internet üzerinden mağaza teslim özelliği ile caterpillar colorado bot almak istiyorum, güvenilir midir?
Sorun yaşarsam ilgilenirler mi?

Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Bir de bu botu internet üzerinden alabileceğim ucuz güvenilir yerler söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FLO gayet güvenilirdir. Aldıktan sonra etiketini kopartmadan inceleyin, deneyin, kusuru var mı kontrol edin. Sorun yaşarsanız ilgilenirler. İnternetten alsanız bile bulunduğunuz bölgede mağaza varsa yardım alabilirsiniz.

Hocam ayakkabı alışverişimi Flo'dan yaparım sürekli. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. 50 liraya aldığım ayakkabıda 4 ay sonra sıkıntı çıkınca inceleme için gönderdim, ücret iadesi yaptılar. Ayakkabıya 6 ay içinde bir şey olduğunda incelenmesi için gönderebiliyorsunuz. Başka zaman internetten aldığım ürünü beğenmeyince iade ettim, sorun yaşamadım. İnternetten aldığınız ürünü hem kargo yoluyla hem de mağazadan(Türkiye'de herhangi bir Flo mağazası) değiştirebilir veya iade edebilirsiniz. Dilediğiniz mağazadan iade veya değişim hakkı mağaza alışverileri için de geçerlidir. Bunun tek istisnası Flo outlet mağazalarından alınan ürünlerdir. Kısaca güvenilir. Alabileceğiniz diğer yerler hakkında bilgim yok doğrusu.

Fiyat emsallerine göre bayağı uygun neredeyse yarı yarıya geldiği için şüphelendim. Olmadı ürün mağazaya gelince para iadesi imkanım varsa öyle yaparım.

Online sipariş verdiğim ürün mağazaya geldiğinde beğenmez isem iade hakkım var değil mi?

Var hocam bildiğim kadarıyla. Bazen güzel indirimler oluyor. Çok ucuza alıp uzun süre giydiğim çok ayakkabı var o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…