SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #11 eNyzii1 dedi: Kız istemiyorsa zaten olmaz ama istemese söylerdi veya belli ederdi herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok ya su an ki erkek milleti kolay kolay anlamıyor direk s*ktiri cekmedikce.
eNyzii1 dedi: Kız istemiyorsa zaten olmaz ama istemese söylerdi veya belli ederdi herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok ya su an ki erkek milleti kolay kolay anlamıyor direk s*ktiri cekmedikce.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 SeanStrickland dedi: Yok ya su an ki erkek milleti kolay kolay anlamıyor direk s*ktiri cekmedikce. Genişletmek için tıkla... Valla ben anladığımı düşünüyorum ve konuyu açan arkadaşın da anlayacağını varsayıyorum.
SeanStrickland dedi: Yok ya su an ki erkek milleti kolay kolay anlamıyor direk s*ktiri cekmedikce. Genişletmek için tıkla... Valla ben anladığımı düşünüyorum ve konuyu açan arkadaşın da anlayacağını varsayıyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Ağustos 2022 #13 eNyzii1 dedi: Valla ben anladığımı düşünüyorum ve konuyu açan arkadaşın da anlayacağını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an genel kısım abaza ülkede onu varsayarak düşündüm.
eNyzii1 dedi: Valla ben anladığımı düşünüyorum ve konuyu açan arkadaşın da anlayacağını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an genel kısım abaza ülkede onu varsayarak düşündüm.
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 21 Ağustos 2022 #14 SeanStrickland dedi: Şu an genel kısım abaza ülkede onu varsayarak düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sevgili olduk.
SeanStrickland dedi: Şu an genel kısım abaza ülkede onu varsayarak düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sevgili olduk.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Ağustos 2022 #15 snoxyyy dedi: Hocam sevgili olduk. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bulmuşsun ki oldun iste. Benim dediğim kapıyı gereksiz zorlamayin. Bir de burdan tam net tavsiye gelmeyebiliyor kızı tanımadığımız için.
snoxyyy dedi: Hocam sevgili olduk. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bulmuşsun ki oldun iste. Benim dediğim kapıyı gereksiz zorlamayin. Bir de burdan tam net tavsiye gelmeyebiliyor kızı tanımadığımız için.