5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 5 Kasım 2022 #1 Çok sevdiğim bir grup olan Flört, bu marşı rock şeklinde yorumlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok sevdiğim bir grup olan Flört, bu marşı rock şeklinde yorumlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 5 Kasım 2022 #2 Grindmentt dedi: Çok sevdiğim bir grup olan Flört, bu marşı rock şeklinde yorumlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzmir'in dağlarında çiçek açar... Altın güneş orada sırmalar saçar... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa.
Grindmentt dedi: Çok sevdiğim bir grup olan Flört, bu marşı rock şeklinde yorumlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzmir'in dağlarında çiçek açar... Altın güneş orada sırmalar saçar... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 5 Kasım 2022 #3 Leon Dayı dedi: İzmir'in dağlarında çiçek açar... Altın güneş orada sırmalar saçar... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa. Genişletmek için tıkla... Yaşayacak, her zaman yaşayacak. O fikirleriyle yüreklerde. Son düzenleme: 5 Kasım 2022
Leon Dayı dedi: İzmir'in dağlarında çiçek açar... Altın güneş orada sırmalar saçar... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa. Genişletmek için tıkla... Yaşayacak, her zaman yaşayacak. O fikirleriyle yüreklerde.