Flört nasıl edilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba değerli sosyal kullanıcıları, 18 yaşımdayım ve şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Yaşıtlarıma bakıyorum hepsinin sevgilisi var, ben ortalıkta tek tabanca dolanmaktayım. Nasıl flört ederim? Instagram'dan hariç her türlü yönteme tamamım. Kartallar yalnız uçar dedik ama yalnızlık da bir yere kadar.

Son düzenleme:
Kızlar tarafından reddedilsen kafaya takar mısın hocam?

Yani sürekli değil de sevgili yapana kadar bu tarz şeylerle karşılaşma ihtimalin var.

@Ajan Paul Kellerman o zaman saç stilini kıyafet stilini bul kendine yakışacak biçimde. Bunun dışında gyme gidip fiziğini geliştirmeni öneririm bunları yapınca reddedilme ihtimalin minimuma iner.

Ben genelde siyah pantolon sweat gezmekteyim bazen de gömlek üstü kazak. Gym'e gitmiştim ama tekrar gideceğim. Saç tarzım da kıvanç tatlıtuğ'un saç tarzı.

@Ajan Paul Kellerman skinny değilse pantolon sorun yok ama popüler kültür sağolsun kızlar su an skinny giyen çoğu erkeği gay sanıyo gerçi zaten ben bol giymeyi daha çok seviyorum kot olarak. Gyme de düzenli gider beslenmene dikkat edersen iyi fizik yapıp sonrasında bulursun sevgili.

Yok skinny yürütmüyor, hareketlerimi kısıtlıyor. Regular giyiniyorum.

Bide son olarak instayi kullan hocam okulunda veya dışarıda tanıştığın bir kız o an seni bozmamak için beğeniyor gibi davranabilir instadan daha rahat anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…