Flört Taktikleri

Bettlejuice

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostlar, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere yardım lazım. Daha önce birkaç tane sevgilim oldu, pek de istediğim şekilde gittiğini söyleyemem. Bunun sonucunda bir bıkkınlık sardı beni, herhangi bir kıza karşı bir şey hissettiğimde ''Amaan boşver, her şeye baştan uğraşamam tekrar'' diye hep kendimi vazgeçirdim. Bu şekilde uzun süredir kafam rahat bir şekilde yaşıyordum, uzun süredir kimseye karşı bir çekim de hissetmedim. İstediğim de buydu zaten fakat elimde olmayan sebeplerden tekrar birinden hoşlanmaya başladım, elimde olmayan derken kafa olarak hala istemiyorum fakat içimde farklı hissediyorum. Bu sefer kendimi kandıramadım da, ciddi ciddi hoşlanıyorum yani. Sorun şu ki bahsettiğim kızla sadece tanışıyorum, hakkında bildiğim çok şey yok. Bölümler de farklı zaten, arada sırada ortak derslerde karşılaşıyoruz. Yürüme işi sıkıntı değil daha önce çok kez yaptım, fakat sorun şu ki yüz yüze konuşma şansım yok çünkü sürekli arkadaş grubum yanımda, onu da pek fazla müsait ortamda yakalayamıyorum, ihtimaller çok düşük. Tek çare önce sanaldan yürümek. İyi tanışıyor olsak buraya konu bile açmayacağım. Fakat sanaldan yürümenin riskleri de var, mesela mesajlara duygu katamadığın için Friendzone'a sokabilirsin kendini. Fazla tanışmadığım için de İnstagram'dan bir şeyler atarak muhabbete girmem çok zor. İlk adımı atabilsem gerisini getiririm de, ilk adımı nasıl atayım sizce?

En klasik taktik, ilgini çeken bir story'sini yukarı kaydır yaz bir şeyeler gerisi gelir zaten. Tanışmışlığımız var demiştin, tanıştığınız anda ne konuştunuz ? O konu hakkında bir şeyler söyleyebilirsin ? Örneğin, kitap sayesinde tanıştınız "bak o yazarın farklı bir kitabı" vesaire (örneklerim berbatmış la benim ) Ya da hiç uğraşmayacaksın aga, kızın boş bir zamanını yakalayıp gidip dalacaksın sohbete. Bizim grup demişin, kızdan hoşlanıyorsun kardeşim grubundan iki dakika müsaade iste. Kız da grubunun yanındaysa git selam ver, grubuyla tanış falan fistan. Ne demişler knka ekmek aslanın ağzında. (Bu bir mecazdır kesinlikle kadını ekmek olarak görmüyorum, sadece çaba sarf etmesi gerektiğini anlatıyorum. Aşırı ayrıntıcılara duyurulur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…