eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Kasım 2021 #31 Başka birisiyle konuşmaya başlamış olmasın?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 11 Kasım 2021 #32 eth dedi: Başka birisiyle konuşmaya başlamış olmasın? Genişletmek için tıkla... Tam tersi beni soruyor hep şüpheleniyor benden deniyor bazen beni farkediyorum.
eth dedi: Başka birisiyle konuşmaya başlamış olmasın? Genişletmek için tıkla... Tam tersi beni soruyor hep şüpheleniyor benden deniyor bazen beni farkediyorum.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 11 Kasım 2021 #34 Darqx dedi: Arkadaşlar arasında konuşulur ama yeni tanıştığınız veya sevgili olacağınız kız arasında konuşulmaz bence. Yani en azından bana mantıklı gelmiyor. Bu arada ortamınız güzelmiş, hangi okul söyleyin de ben de geleyim okula . Genişletmek için tıkla... Lise ortamları böyle oluyor hocam. enesxq dedi: "Sıkıldım konuşalım mı?" Böyle mesaj atsam yanlış anlar mı kötü bir şey mi yazdığım? Genişletmek için tıkla... Bence değil ancak "Naber, nasılsın güzelim?" tarzındaki bir mesaj daha iyi olabilir.
Darqx dedi: Arkadaşlar arasında konuşulur ama yeni tanıştığınız veya sevgili olacağınız kız arasında konuşulmaz bence. Yani en azından bana mantıklı gelmiyor. Bu arada ortamınız güzelmiş, hangi okul söyleyin de ben de geleyim okula . Genişletmek için tıkla... Lise ortamları böyle oluyor hocam. enesxq dedi: "Sıkıldım konuşalım mı?" Böyle mesaj atsam yanlış anlar mı kötü bir şey mi yazdığım? Genişletmek için tıkla... Bence değil ancak "Naber, nasılsın güzelim?" tarzındaki bir mesaj daha iyi olabilir.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2021 #35 "Sen Abdülhamid'i savundun!" de. Oradan ilerler
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 11 Kasım 2021 #36 Haberler hakkında konuşup sonra oradan başka konuya atlatabilirsin. Yada birisi hakkında konuşabilirsiniz.
Haberler hakkında konuşup sonra oradan başka konuya atlatabilirsin. Yada birisi hakkında konuşabilirsiniz.
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #37 eth dedi: Başka birisiyle konuşmaya başlamış olmasın? Genişletmek için tıkla... Genelde öyle oluyor. sana uzak davranıyor ve konuşmalarını daha kısa tutuyorsa onun senle işi bitmiştir demektir.
eth dedi: Başka birisiyle konuşmaya başlamış olmasın? Genişletmek için tıkla... Genelde öyle oluyor. sana uzak davranıyor ve konuşmalarını daha kısa tutuyorsa onun senle işi bitmiştir demektir.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 11 Kasım 2021 #38 Artık açılın kıza o zaman.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #39 Konuşma o zaman. Bende 7 ay konuştuğum kızla konuşacak konu kalmayınca konuşmadım bitti
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 11 Kasım 2021 #40 Aşktan, sevgiden, değer vermekten bahset. Hayatın ne kadar acımasız olduğundan, bir gün hepimizin öleceğinden bahset. Sonra da yapış alt dudağına.
Aşktan, sevgiden, değer vermekten bahset. Hayatın ne kadar acımasız olduğundan, bir gün hepimizin öleceğinden bahset. Sonra da yapış alt dudağına.