Flörtüm bir ay beklememi söylüyor

Durum haklı olmasında değil adamakıllı yazmıyor genel olarak ben yazıyorum madem daha yakından tanışmamız lazım konuşmamız lazım bu durumda fakat tek taraflı çaba gösteriyor gibi hissediyorum.
O zaman sal baştan hata yapmışsın direk açılarak hatta açılmak bile hata.

Kıza neden soğuk yaptığını sordum yapmadığını falan söyledi dedim konuşmak istemiyorsan konuşmayalım kızda konuşmayalım falan dedi yolluymuş herhalde.

Durum haklı olmasında değil adamakıllı yazmıyor genel olarak ben yazıyorum madem daha yakından tanışmamız lazım konuşmamız lazım bu durumda fakat tek taraflı çaba gösteriyor gibi hissediyorum.
Hocam normalde kız haklı vs. yazacaktım ama eğer adamakıllı yazmıyorsa zâten boş verin. Ancak daha iyi bir yol var. Kıza şöyle söyleyebilirsiniz:
"Daha iyi tanımak istiyorsun beni, ben de seni tanımak istiyorum. Bu tanışmayı da yalnızca konuşarak, birbirimizi anlayarak daha iyi hâle getirebileceğimiz ortada. Çoğu zamân ben yazıyorum sana, senin de bakıp yanıt vermeni bekliyorum. Bunu 1 ay boyunca sürdüreceksek gereği yok, benim de seni tanıyabilmemi sağlamanı istiyorum."
Böylelikle kızın seçeceği tüm yollar işinize gelir. Eğer şimdi bitirmeyi uygun bulursa ne hoş, boşuna 1 ay kafanız ütülenmez belki oluruz fikriyle. Eğer kendisini düzeltir ve mesajlarınıza daha hızlı bakarsa siz onu tanımış olursunuz o da kezâ sizi. Bir yerden sonra, devâmlı konuştuğu kişiyi bırakmak insana zor gelir. Kızın sizi bırakmaması daha beklendik olur. Ha eğer bırakırsa da denemiş olursunuz, içiniz ferah olur. Kolay gelsin.

Olum kıza yollu demişsiniz, eskort demeye getirmişsiniz. Ne biçim adamlarsınız lan siz? Düşünün bir kız kardeşiniz var. Kız kardeşiniz size şunu anlattığını hayal edin: "abi 5 gün önce bir çocukla tanıştım, bugün bana açıldı ben de onunla sevgili oldum." kardeşinize SALAK MISIN KIZIM SEN cümlesini kurarsınız. Kızım 5 gün önce tanıdığın çocukla ne sevgililiği diye kızarsınız.

Konu sahibi kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum çünkü bir insanı tanımayı geç hakkında azıcık fikir sahibi olmak için bile 5 gün çok kısa bir süre. Kız olgun bir şekilde sana biraz birbirimizi tanıyalım demiş ve doğru olanı yapmış. Bu süreçte yazarsın edersin kahve içmeye çağırırsın baktın kız da seninle ilgileniyor o zaman zaten bir şeyler olgunlaşır. Ha kız isteksiz gibi duruyorsa, zaman geçmesine rağmen muhabbetiniz samimileşmiyorsa anlarsın ki ilgisi yoktur sen de yoluna bakarsın. Tanımadığınız bilmediğiniz bir kızı yollu yerine koyarken biraz vicdanınız sızlasın terbiyesiz herifler.

Next'le dostum elinde bekletiyor sadece seni.

Dostum bir ay boyunca tanışmamıza itiraz etmedim zaten yollu dememinde sebebi var emin ol buna bilip bilmeden konuşma.

Dostum bir ay boyunca tanışmamıza itiraz etmedim zaten yollu dememinde sebebi var emin ol buna bilip bilmeden konuşma.
sen zaten kızı görüyorsun tanıyorsun hakkında bir fikir sahibisin ama burda bilmeden etmeden konuşan arkadaşlar bence daha dikkatli olmalılar. ayrıca buraya konu açacak kadar seni etkilediğine göre kız herhalde iyi düzgün bir kızdır, konuyu açan arkadaş da kızdan çok hoşlanmıştır da konu açmıştır diye düşünüyor insan. yollu olduğunu bilsem şahsen buraya konu açmazdım hani konu açacak kadar değer vermene rağmen insanların kıza yollu demesi ayrıca şaşırttı beni.

Reis şu anki ilişkimde hiç flört aşamasını yaşamadık direkt seni seviyorum, ben seninle zaman geçirmekten hoşlanıyorum sevgilimsin dedim. Kızda sahiplenici erkek tavrı vs. diyip bende seni seviyorum dedi oldu. Olmasın demiyorum ama olmazsa belki daha iyi gibi, kız seni tanımak istiyorda olabilir sende tanıma aşamasını hep yüz yüze tutmaya çalış sanaldan soru cevap misali yapmayın.

Ama önceden 3 aya yakın bir tanışıklık vardı.

Anlık bir yanlış anlaşılmaya gelmiş galiba ama emin değil hâlâ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…