Flörtümle arkadaşım çok yakın ne yapmalıyım?

Furkan Okçu1616

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi benim sevdigim bir kiz var. Ben bu kıza acildim sonra biz onunla 1 ay flörtlestik sonra benim arkadasimla birlikte samimi olmaya başladılar. Ben de tamam dedim. Ama artik icli disli olmaya basladilar bende yeter artik dedim o da aramizda bir şey yok dedi bende hadi tamam dedim. Bunlar daha da icli disli olmaya basladi. Ben artik tamam yani bu arkadaslik degil dedim o da kiskaniyorsan kiskan kimse için arkadaslarimi degistirmem dedi. Sonra ayrıldık iste ben arkadasimla konustum ben onunla birlikte takılmıyorum kendisi yanima geliyor dedi (inanmadim tabii) sonra iste 3 ay falan gecti ben ozur diledim baristik ama cunku dayanamiyorum artik. Hala icimde sevgi var ama baskalariyla icli disli olmasina katlanamiyorum. Simdi baristik konuşuyoruz ama simdi tekrar icli disli olmaya basladilar. Simdilik bir şey belli etmiyorum aramizda bir şey yok dedi ben simdi ayrilmak istiyorum da istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bu kadar rahatsızsın, kendini bir kız için yiyip bitiremezsin; ayrıl ama arkadaşına yine sahip çık (namussuz değilse).

Ayrıca da sevgili yapmak için yaşın çok erken değil mi dostum?

Arkadaşım sevdiğimi bildiği halde onunla takildi ona sahip cikmam bu saatten sonra ve yas konusuna gelirsek yani hangi yasta olursan ol seviyor insan ama sevgili yapmak tartisilir yani ben ayrilirsam kizla ayni sınıftayım yine her gün onu gorup kendimi yiyecegim ayrilmasaydim diye bir de cok guzel be abi oyle birakilmiyor ki tamam kisilik daha onemli ama gördükçe aciycak kalbim.

Seviyorum vallahi ya takıntı değil bunlar takılırken geçip sirama oturuyorum sonra trip attin diyor napayim yine orada bir de bana depresif dedi nasıl duzeltebilirim ya da arkadasimla konussam ne dememi önerirsin usta bir kez de sevilmek istiyorum vallahi su gune kadar annemden baska beni cani pahasina seven biri yoktur.

takılırken geçip sirama oturuyorum sonra trip attin diyor napayim yine orada bir de bana depresif dedi nasıl duzeltebilirim
usta bir kez de sevilmek istiyorum vallahi su gune kadar annemden baska beni cani pahasina seven biri yoktur.
Usta, belli ki ergenliğin doruklarındasın. Güzel saçmalıyorsun, acaba kime ait bu sözler?.. Her neyse... Kendi gözünü kendi açsan daha doğru olur gibi. Bir de şöyle diyeyim, sen onu seviyorsun ama o seni seviyor mu?

Usta iste anlamadığım yerde bu kiz seni seviyorum diyor ama bir süre daha arkadaş olarak kalalim diyor anlamadimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…