Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar maksimum 1 haftaya flörtümle sinemaya gideceğim. Nelere dikkat etmeliyim?
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 20 Ocak 2023 #2 Her şeyin parasını siz ödemeyin hocam. Oldu ki sevgili olamadınız malum fiyatlar zaten pahalı, bayağı bir para boşa gider, çoğunu ödeyin. Daha önce flörtüm veya sevgilim olmadı, bu kadar biliyorum o yüzden hocam, illa ki tecrübeli biri yazar.
Her şeyin parasını siz ödemeyin hocam. Oldu ki sevgili olamadınız malum fiyatlar zaten pahalı, bayağı bir para boşa gider, çoğunu ödeyin. Daha önce flörtüm veya sevgilim olmadı, bu kadar biliyorum o yüzden hocam, illa ki tecrübeli biri yazar.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Her şeyin parasını sen öde ama kızın durumuna bak, eğer cimri biriyse bir daha görüşme. Paran yoksa sinemaya gitme zaten.
Her şeyin parasını sen öde ama kızın durumuna bak, eğer cimri biriyse bir daha görüşme. Paran yoksa sinemaya gitme zaten.