Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 1 Eylül 2022 #21 XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün baktım ama çalışmadı bir 10 yıldır bodrum katında duruyordu PC içini açtığımda pas ve oksit gördüm aşırı şekilde.
XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün baktım ama çalışmadı bir 10 yıldır bodrum katında duruyordu PC içini açtığımda pas ve oksit gördüm aşırı şekilde.
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 1 Eylül 2022 #22 Snoop TOK dedi: Hocam bugün baktım ama çalışmadı bir 10 yıldır bodrum katında duruyordu PC içini açtığımda pas ve oksit gördüm aşırı şekilde. Genişletmek için tıkla... Yine de size çok teşekkür ederim. kuletasarim dedi: Merhaba. Bende Floppy disk okuyucu var bende. Genişletmek için tıkla... Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın.
Snoop TOK dedi: Hocam bugün baktım ama çalışmadı bir 10 yıldır bodrum katında duruyordu PC içini açtığımda pas ve oksit gördüm aşırı şekilde. Genişletmek için tıkla... Yine de size çok teşekkür ederim. kuletasarim dedi: Merhaba. Bende Floppy disk okuyucu var bende. Genişletmek için tıkla... Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın.
K kuletasarim Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #23 XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaş Genişletmek için tıkla... XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın. Genişletmek için tıkla... İki adet var yarın bakarım boşuna kargo ücreti vermeyin
XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaş Genişletmek için tıkla... XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın. Genişletmek için tıkla... İki adet var yarın bakarım boşuna kargo ücreti vermeyin
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 1 Eylül 2022 #24 XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.
XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Yine de size çok teşekkür ederim. Floppy disk okuyucunuz çalışıyor ise bana nütfen ulaşın. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 1 Eylül 2022 #25 Snoop TOK dedi: Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin siz ve @kuletasarim cömertliğiniz beni çok şaşırttı hala iyi kalpli insan kalmış dedirtiniz beni cidden hepinize çok teşekkür ederim.
Snoop TOK dedi: Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin siz ve @kuletasarim cömertliğiniz beni çok şaşırttı hala iyi kalpli insan kalmış dedirtiniz beni cidden hepinize çok teşekkür ederim.
K kuletasarim Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #26 XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Dert etmeyin siz ve @kuletasarim cömertliğiniz beni çok şaşırttı hala iyi kalpli insan kalmış dedirtiniz beni cidden hepinize çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nereye gönderilecek veya neredesiniz bildirin lütfen yakindaniz gelip alabilirsiniz
XxX_KEBABTRG_XxX dedi: Dert etmeyin siz ve @kuletasarim cömertliğiniz beni çok şaşırttı hala iyi kalpli insan kalmış dedirtiniz beni cidden hepinize çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nereye gönderilecek veya neredesiniz bildirin lütfen yakindaniz gelip alabilirsiniz
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 2 Eylül 2022 #27 kuletasarim dedi: Nereye gönderilecek veya neredesiniz bildirin lütfen yakindaniz gelip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım.
kuletasarim dedi: Nereye gönderilecek veya neredesiniz bildirin lütfen yakindaniz gelip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım.
K kuletasarim Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #28 Ben kartaldayim
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 2 Eylül 2022 #29 kuletasarim dedi: Ben kartaldayim. Genişletmek için tıkla... E-posta adresinizi yazın iletişim bilgilerimi göndereyim.
kuletasarim dedi: Ben kartaldayim. Genişletmek için tıkla... E-posta adresinizi yazın iletişim bilgilerimi göndereyim.
K kuletasarim Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #30 info@kuletasarim.com