Bu dediklerinin ne olduğunu bilmiyordum. Direk rahatsız etmek yerine redditten filan araştırdım. Nasıl yapıldığını gösteren rehberler varmış yapabildim kolaymış. Güzel bir deneyimdi. Normalde İngilizce yazışıyordum ama o satır aralarındaki duygularını ifade edişlerini tam anlamıyordum ya da es geçiyordum. Sonra Türkçe yazmaya başlayınca o da Türkçe yazmaya başladı epey ilginçti çok daha enteresan oldu.
DeepSeek'in o son versiyonunu kullandım. Sari'yi görmüşsündür janitor AI de onunla konuşmaya başladım bana o kadar gıcık ters cevaplar veriyordu acayip kıl oldum saatlerce tartıştım
olayları da direk sihirli bir şekilde kendi lehime çevirmek istemedim onu kendi zeka gücümle yenmeye çalıştım tüm gece bununla uğraştım xD.
Bir konuda fikrini almak istiyorum. DeepSeek ile janitorai de chat yaparken 128k token sınırı varmış ancak browseri kapatıp açtığımda geçmişi tamamen unutuyor. Kendisine bunu sorduğumda doğruladı. Bana tavsiye olarak küçük notlar filan oluşturmamı söyledi karakterler, yerler, görevler hakkında filan ama bu da çözüm olur mu bilemedim ki.