Fluence vs Accent Era

Fluence kullandım temizse alınabilir ama ben 2012 model kullandım 1-2 yıla yakın ve arabada sağ sola gitme sorunu vardı.
Yani dümdüz bir yolda direksiyonu bırakınca araba sağ sol yapıyordu diğer arabalarda olmuyordu dediğim yolda.
Ve kullanan birkaç kişiyede sordum hangi ışıktı hatırlamıyorum ama arıza ışıklarından biri yanıyordu kronik olarak.

Son düzenleme:
Fluance kullandım temizse alınabilir ama ben 2012 model kullandım 1-2 yıla yakın ve arabada sağ sola gitme sorunu vardı.
Yani dümdüz bir yolda direksiyonu bırakınca araba sağ sol yapıyordu diğer arabalarda olmuyordu dediğim yolda.
Ve kullanan birkaç kişiyede sordum hangi ışıktı hatırlamıyorum ama arıza ışıklarından biri yanıyordu kronik olarak.
hocam bunun bin türlü nedeni var arabaya bağlamak çok doğru değil. Balans doğru yapılmamıştır, direksiyon açısı yanlıştır, aks da bir sıkıntı olabilir, tekerlekte bir sıkıntı olabilir, salıncaklarda bir sıkıntı olabilir, süspansiyon sisteminde vs vs....

Hocam bunun bin türlü nedeni var arabaya bağlamak çok doğru değil. Balans doğru yapılmamıştır, direksiyon açısı yanlıştır, aks da bir sıkıntı olabilir, tekerlekte bir sıkıntı olabilir, salıncaklarda bir sıkıntı olabilir, süspansiyon sisteminde vs...

Evet öyle hocam sıfır arabaydı bir de ondan bazı modellerdede aynı sorun olabilir hâlâ kullananlara sorması daha doğru arkadaşın.

Fluence kullandım temizse alınabilir ama ben 2012 model kullandım 1-2 yıla yakın ve arabada sağ sola gitme sorunu vardı.

Hocam bu olay rot balans ayarı veya şaside işlemle ilgili olabilir. Benim de bir yakınımda fluence var ama bir sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı