Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 AMD fluid Motion teknolojisini RTX serisi kartlarda modla vs kullanılıyor mu (düz FSR'den bahsetmiyorum)? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
AMD fluid Motion teknolojisini RTX serisi kartlarda modla vs kullanılıyor mu (düz FSR'den bahsetmiyorum)?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.787 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Aliyuksell dedi: AMD fluid Motion teknolojisini RTX serisi kartlarda modla vs kullanılıyor mu (düz FSR'den bahsetmiyorum)? Genişletmek için tıkla... NVIDIA için öyle bir olay var zaten. Aynı olay mı bilmiyorum fakat NVIDIA'da Smooth Motion özelliği var. Artı 0 Eksi
Aliyuksell dedi: AMD fluid Motion teknolojisini RTX serisi kartlarda modla vs kullanılıyor mu (düz FSR'den bahsetmiyorum)? Genişletmek için tıkla... NVIDIA için öyle bir olay var zaten. Aynı olay mı bilmiyorum fakat NVIDIA'da Smooth Motion özelliği var.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Eylül 2025 #3 Neden kulllanasın ki daha iyisi var. Artı 0 Eksi
KS KS Aliyuksell Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 Neden kullanayım söyleyeyim kartım 3000 serisi şu anlık. Artı 0 Eksi