GustavoFringQ Centipat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda yaptığım araştırmalar sonucunda Flutter öğrenmeye karar verdim ve şu kursu buldum: https://www.udemy.com/course/flutter-ile-uygulama-gelistirme-kursu-android-ios/ Ancak aklımda bazı soru işaretleri var ve deneyimli arkadaşların görüşlerini almak istiyorum: 2025'e giriyoruz, Flutter ve Dart'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Hala öğrenmeye değer mi? Sıfırdan başlayacağım için, Flutter yeni başlayanlar için uygun bir teknoloji mi? Flutter/Dart alanında kendini geliştiren bir yazılımcı için iş imkanları nasıl? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda yaptığım araştırmalar sonucunda Flutter öğrenmeye karar verdim ve şu kursu buldum: https://www.udemy.com/course/flutter-ile-uygulama-gelistirme-kursu-android-ios/ Ancak aklımda bazı soru işaretleri var ve deneyimli arkadaşların görüşlerini almak istiyorum: 2025'e giriyoruz, Flutter ve Dart'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Hala öğrenmeye değer mi? Sıfırdan başlayacağım için, Flutter yeni başlayanlar için uygun bir teknoloji mi? Flutter/Dart alanında kendini geliştiren bir yazılımcı için iş imkanları nasıl? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
8 801065 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 354 16 Aralık 2024 #2 2025 de kim bilir neler çıkacak. Henüz çıkmadığı için de adını da, hangi kursunu önereceğimi de bilmiyorum.
2025 de kim bilir neler çıkacak. Henüz çıkmadığı için de adını da, hangi kursunu önereceğimi de bilmiyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.722 Makaleler 1 Çözümler 81 17 Aralık 2024 #3 GustavoFringQ dedi: Sıfırdan başlayacağım için, Flutter yeni başlayanlar için uygun bir teknoloji mi? Genişletmek için tıkla... Neye sifirdan baslayanlar icin? Hic programlama bilgin yoksa herhangi bir framework'u zaten ogrenemezsin. Mobil yazilim gelistirmeye sifirdan basliyorsan ogrenebilirsin.
GustavoFringQ dedi: Sıfırdan başlayacağım için, Flutter yeni başlayanlar için uygun bir teknoloji mi? Genişletmek için tıkla... Neye sifirdan baslayanlar icin? Hic programlama bilgin yoksa herhangi bir framework'u zaten ogrenemezsin. Mobil yazilim gelistirmeye sifirdan basliyorsan ogrenebilirsin.
GustavoFringQ Centipat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 bitwise dedi: Neye sifirdan baslayanlar icin? Hic programlama bilgin yoksa herhangi bir framework'u zaten ogrenemezsin. Mobil yazilim gelistirmeye sifirdan basliyorsan ogrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zamanında C#, JavaScript, Node.js, PHP ve Java gibi programlama dillerine baktım bakmışlığım var fakat yapay zeka iş gördüğü için öğrenmeye ihtiyaç duymadım
bitwise dedi: Neye sifirdan baslayanlar icin? Hic programlama bilgin yoksa herhangi bir framework'u zaten ogrenemezsin. Mobil yazilim gelistirmeye sifirdan basliyorsan ogrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zamanında C#, JavaScript, Node.js, PHP ve Java gibi programlama dillerine baktım bakmışlığım var fakat yapay zeka iş gördüğü için öğrenmeye ihtiyaç duymadım