E ErenOzyedek Femtopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Flutter'e yeni başladım. Bu hatayı bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Android SDK lisanslarını onayladınız mı? Orada uyarıda komutu da yazıyor. Kod:Panoya kopyala flutter doctor --android-licenses
Android SDK lisanslarını onayladınız mı? Orada uyarıda komutu da yazıyor. Kod:Panoya kopyala flutter doctor --android-licenses
E ErenOzyedek Femtopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Zurnadürüm dedi: Android SDK lisanslarını onayladınız mı? Orada uyarıda komutu da yazıyor. Kod:Panoya kopyala flutter doctor --android-licenses Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim teşekkür ederim.
Zurnadürüm dedi: Android SDK lisanslarını onayladınız mı? Orada uyarıda komutu da yazıyor. Kod:Panoya kopyala flutter doctor --android-licenses Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim teşekkür ederim.