Nasıl öğrenebilirim en kısa sürede?
Off yine ingilizce.Flutter Getx Documentation
The official documentation site for Getx Library. Fast, Stable, Extra-light and Powerful Flutter Framework!.chornthorn.github.io
Afiyet olsun. Dokumantasyon programlamanin ogretmenidir.
En sagliklisi once Ingilizce ogrenip programlamaya gecmek. Benim Ingilizce seviyem kotuydu 2020 gibi ama sonra 2020 sonlarina dogru hafif Ingilizce oyunlar / forumlar derken gelistim ve Turkce ile ne kadar az kaynak oldugunu anladim. Cok onemli Ingilizce maalesef ogrenmen gerek.Off yine ingilizce.
@Linuxginar Google'a Flutter getx yazsa, attığın doküman karşısına çıkacak. Onu yazmaya üşenip, buraya konu açıyorlar. Sonra da programlama öğrenebileceklerini sanıyorlar.
Bos yere insanlari mesgul etme ironi degilse... Buyuk bir kisilik bozuklugu belirtisi.Boş konu açıyorum mesaj kasmak için açık sözlü insanımdır.
Çeviri hizmetlerinden faydalanabilir. Çeviri motorları eskisi gibi değil çok tutarlı sonuç veriyorlar.En sagliklisi once Ingilizce ogrenip programlamaya gecmek. Benim Ingilizce seviyem kotuydu 2020 gibi ama sonra 2020 sonlarina dogru hafif Ingilizce oyunlar / forumlar derken gelistim ve Turkce ile ne kadar az kaynak oldugunu anladim. Cok onemli Ingilizce maalesef ogrenmen gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.