Flutter ile Instagram benzeri bir uygulama yapılır mı?

Nazo_2004

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben birkaç gün önce dart yazılım dilini öğrenmeye başladım ve bu dilde ilerlemeyi düşünüyorum. Amacım örnek vermek gerekirse Technopat Sosyal'in mobil uygulaması gibi mobil bir forum uygulaması ve onun yanında yine mobil olarak Instagram gibi bir sosyal paylaşım uygulaması yapmak. Bu dil bana bunların hepsinin yaptırabilir mi? Yoksa ek dillere yönelmeli miyim? Yazılıma yeni başladığım için konu hakkında pek bir bilgim yok. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben birkaç gün önce dart yazılım dilini öğrenmeye başladım ve bu dilde ilerlemeyi düşünüyorum. Amacım örnek vermek gerekirse Technopat Sosyal'in mobil uygulaması gibi mobil bir forum uygulaması ve onun yanında yine mobil olarak Instagram gibi bir sosyal paylaşım uygulaması yapmak. Bu dil bana bunların hepsinin yaptırabilir mi? Yoksa ek dillere yönelmeli miyim? Yazılıma yeni başladığım için konu hakkında pek bir bilgim yok. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Ben de şimdi o tarz bir şey yapacağım staj projem için sen yapabildin mi?

Tabi ki yapabilirsin. İnternette "flutter ... clone" şeklinde, nokta yerine uygulama adı yazarak çeşitli kaynaklara ulaşabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı