Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Flutter kurmak istiyorum. CMD Flutter yazdığım zaman aşağıdaki uyarıyı alıyorum: 'Flutter' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Çözüm. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Arkadaşlar Flutter kurmak istiyorum. CMD Flutter yazdığım zaman aşağıdaki uyarıyı alıyorum: 'Flutter' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Çözüm.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 9 Aralık 2023 #2 Sistem değişkenlerinde Flutter'ın SDK konumunu göstermeniz gerekiyor. Kurulumda bu adımı da yapmanız gerekiyor. Choose your first type of app Configure your system to develop Flutter on Windows. docs.flutter.dev
Sistem değişkenlerinde Flutter'ın SDK konumunu göstermeniz gerekiyor. Kurulumda bu adımı da yapmanız gerekiyor. Choose your first type of app Configure your system to develop Flutter on Windows. docs.flutter.dev