anlamadığım için buraya sordum zaten.Aşağıda hatanın açıklaması aşağıda yazıyor aslında.Muhtemelen stack overflow'dan çözümü bulabilirsiniz.
Biri daha aynı sorunu yaşamış, konuyu siz açmadıysanız tabii.anlamadığım için buraya sordum zaten.![]()
o zamanda 1 saat ban atıyorlarBiri daha aynı sorunu yaşamış, konuyu siz açmadıysanız tabii.Yeni bir sorun olabilir, muhtemelen kütüphane güncellenmemiştir bağlılıkları eski sürümdedir vs. Bilemiyorum araştırmak lazım.
![]()
I used flutter yandex maps api it gives this error what should i do
Flutter yandex maps api kullandım bu hatayı veriyor PlatformException(unregistered_view_type, trying to create a view with an unregistered type, unregistered view type: yandex_mapkit/yandex_map, nu...stackoverflow.com
Konuyu keşke yazılım kategorisinde açsaydınız.
bu arada o soruyu sorup cevap bekleyende benim.Biri daha aynı sorunu yaşamış, konuyu siz açmadıysanız tabii.Yeni bir sorun olabilir, muhtemelen kütüphane güncellenmemiştir bağlılıkları eski sürümdedir vs. Bilemiyorum araştırmak lazım.
![]()
I used flutter yandex maps api it gives this error what should i do
Flutter yandex maps api kullandım bu hatayı veriyor PlatformException(unregistered_view_type, trying to create a view with an unregistered type, unregistered view type: yandex_mapkit/yandex_map, nu...stackoverflow.com
Konuyu keşke yazılım kategorisinde açsaydınız.
Buradan doğru üyelere erişemezsiniz.o zamanda 1 saat ban atıyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.