Viennael Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: Intel Core I7 11th Fare: MSI Clutch GM41 Depolama: KINGSTON OM8PCP3512F-AI1 Cihaz: MSI Katana GF66 11UC Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Viennael dedi: Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapılamazmış. Son düzenleme: 26 Ağustos 2023
Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Viennael dedi: Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapılamazmış.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Viennael dedi: Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Yapılamazmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Flutter ile iOS için de geliştirilebiliyor diye biliyorum
Viennael dedi: Bu uygulama için MacBook'a kesinlikle ihtiyacım var mı yoksa elimdeki MSI ile bunu yapabilir miyim? Yapılamazmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Flutter ile iOS için de geliştirilebiliyor diye biliyorum
Viennael Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: Intel Core I7 11th Fare: MSI Clutch GM41 Depolama: KINGSTON OM8PCP3512F-AI1 Cihaz: MSI Katana GF66 11UC Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Heronry dedi: Hocam ben Flutter ile iOS için de geliştirilebiliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Test ve yayınlama için illaki lazım.
Heronry dedi: Hocam ben Flutter ile iOS için de geliştirilebiliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Test ve yayınlama için illaki lazım.