canolipss Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Gördüğünüz gibi arkadaşlar print yazdığımda otomatik bir tamamlama bile çıkmıyor, nedenini anlamadım, SDK vesaire her şeyi düzgün kurdum.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar print yazdığımda otomatik bir tamamlama bile çıkmıyor, nedenini anlamadım, SDK vesaire her şeyi düzgün kurdum.
Çözüm caged_gorillabas 26 Ekim 2024 Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz ? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); }
Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz ? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); }
caged_gorillabas Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 145 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz ? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); } Artı 0 Eksi Çözüm
Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz ? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); }
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 Öncelikle bu flutter değil dart dili. Dart eklentisini kurmayı deneyin. Dart - Visual Studio Marketplace Extension for Visual Studio Code - Dart language support and debugger for Visual Studio Code. marketplace.visualstudio.com Artı 0 Eksi
Öncelikle bu flutter değil dart dili. Dart eklentisini kurmayı deneyin. Dart - Visual Studio Marketplace Extension for Visual Studio Code - Dart language support and debugger for Visual Studio Code. marketplace.visualstudio.com
KS KS canolipss Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #4 S kaan.w dedi: Öncelikle bu Flutter değil dart dili. Dart eklentisini kurmayı deneyin. Dart - Visual Studio Marketplace Extension for Visual Studio Code - Dart language support and debugger for Visual Studio Code. marketplace.visualstudio.com Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam yeniyim bilmiyorum cahilliğimi maruz görün caged_gorillabas dedi: Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); } Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
S kaan.w dedi: Öncelikle bu Flutter değil dart dili. Dart eklentisini kurmayı deneyin. Dart - Visual Studio Marketplace Extension for Visual Studio Code - Dart language support and debugger for Visual Studio Code. marketplace.visualstudio.com Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam yeniyim bilmiyorum cahilliğimi maruz görün caged_gorillabas dedi: Bir main() fonksiyonu olması lazım. main() içinde print tamamlanıyor mu, şu şekilde deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala void main() { print('Hello world'); } Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim.