OceanEye Decapat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #1 Fluxusu bayağı kullanıyorum ama virüs diyorlar. Doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2023
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2023 #2 Bu fluxus'un olayı nedir hocam? Bi IDE var, bi roblox için hilesi var anlamadım.
OceanEye Decapat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Lachin Eke dedi: Bu fluxus'un olayı nedir hocam? Bi IDE var, bi roblox için hilesi var anlamadım. Genişletmek için tıkla... roblox için olanını kuullanıyorum IDE halini denemedim ama büyük ihtimalle farklı programdır. OceanEye dedi: roblox için olanını kuullanıyorum IDE halini denemedim ama büyük ihtimalle farklı programdır. Genişletmek için tıkla... kullanıyorum diyecektim yanlış yamışım
Lachin Eke dedi: Bu fluxus'un olayı nedir hocam? Bi IDE var, bi roblox için hilesi var anlamadım. Genişletmek için tıkla... roblox için olanını kuullanıyorum IDE halini denemedim ama büyük ihtimalle farklı programdır. OceanEye dedi: roblox için olanını kuullanıyorum IDE halini denemedim ama büyük ihtimalle farklı programdır. Genişletmek için tıkla... kullanıyorum diyecektim yanlış yamışım