Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 4 Haziran 2025 #1 Fly Technology mağazasından Nintendo Switch 2 ithalatçı garantili almayı düşünüyorum geldiği zaman. Acaba bu firma güvenilir midir? Herhangi bir sorun yaşayan veya gören oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Fly Technology mağazasından Nintendo Switch 2 ithalatçı garantili almayı düşünüyorum geldiği zaman. Acaba bu firma güvenilir midir? Herhangi bir sorun yaşayan veya gören oldu mu?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.237 Makaleler 2 Çözümler 1.494 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Güvenilir hocam, uzun yıllardır faaliyet gösteren ve fiziksel mağazası da mevcut olan bilindik bir firma. Son düzenleme: 4 Haziran 2025
Güvenilir hocam, uzun yıllardır faaliyet gösteren ve fiziksel mağazası da mevcut olan bilindik bir firma.
A a_onsra Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazar 4 Haziran 2025 #3 2023 yılı Eylül ayında ithalatçı garantili PS5 almıştım. Ürünü hala kullanıyorum. Cihazda ve oyun kollarında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
2023 yılı Eylül ayında ithalatçı garantili PS5 almıştım. Ürünü hala kullanıyorum. Cihazda ve oyun kollarında hiçbir sıkıntı yaşamadım.