Fly Technology'den PS5 alınır mı?

kbkbrt

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir PS5 almak istiyorum, sitede kalite, güvenilirlik sorunları var mı?
Fly Technology

Farklı bir site kullanabilecekseniz kullanın bence olabildiğince uzak durun derim ama daha bilgili deneyimi olan varsa sözü ona bırakırım.

Online'dan sık alışveriş yapan birisiyim, Fly Technology diye bir yeri ilk defa duyuyorum. Tabii ben duymadım diye orası güvensiz olmaz. Benim bilgisizliğim olabilir bu. Yine de iyice araştırmanız tavsiyemdir. 3-5 kuruş daha ucuza alacağım diye kökten kazıklanmayın.

Şikayetvar ve ekşi sözlükte hakkında kötü yorumlar var. Oradan almamak iyi olur.

Güvenilirdir güvenemezsen N11'de de PS5 satıyorlar bare orada aracı N11 olur:
Ya da başka bir satıcıda var:

Firma sahibi benim arkadaşlar. Sorularınız varsa alabilirim. Şikayet var ve sözlüteki yorumlara aldırış etmeyin. Rakip firmaların algısından ibaret. Sanal mağaza puanlarımıza bakabilirsiniz. Sevgiler.

Firma sahibi benim arkadaşlar. Sorularınız varsa alabilirim. Şikayet var ve sözlüteki yorumlara aldırış etmeyin. Rakip firmaların algısından ibaret. Sanal mağaza puanlarımıza bakabilirsiniz. Sevgiler.
cfi sürümü nedir şuanda tam olarak 1200 mı 1216 mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…