Elektronik FLYDIGI Vader 4 Pro 3499 TL

Hocam AliExpress yerine buradan almanızın özel bir sebebi var mı bu limited Edition kaplama hariç?
Fark ederlerse gümrükte kalır ve bu sahteciliğe girdiği için cezası var, sırf 1000 TL daha az vereceğim diye 4000 TL'yi riske atmam hocam.

Hocam firmware güncellemesi gelmiş bugün ama yapamıyorum sizde de öyle mi? Kabloyu takıp deneyin, takılıysa çıkarıp tekrar takın diyor ama bir türlü olmuyor güncelleme.
İlk aldığımda bende uygulama üzerinden güncellemeyi denemiştim, bende de benzer durum olmuştu. Neyse sonra bakarım dedim öyle kaldı güncelleme işi. Ama izlediğim incelemelerde manuel olarak belli tuşlara basarak güncelleme yapılıyordu. Denemedim ama bugün PC’ye geçersem bir bakacağım bende.

Hocam AliExpress yerine buradan almanızın özel bir sebebi var mı bu limited Edition kaplama hariç?
Bu ürünler 30 euro'dan pahalı olduğu için gümrükte kalır, getirtmek için ekstra çaba ve maliyet olur. Gümrük vergisiydi busuydu derken buradaki fiyatla denk geliyor, hatta buradan almak daha ucuza mal olabilir.

Ben de buradan alacağım.

Xbox 9.nesil'den geçmeye değer mi ?
Hani bu fiyat bandında çok iyi yeni yılda bulamazsın bu fiyata ya da muadilini vs arkadaşlar?

Konunun linkini atabilir misiniz hocam?

Buradan alınca vergi dahil 2800 TL civarina geliyor ben alırken 2280 TL'ydi vergi de 500 TL civari çıkıyor 500 600 daha fazla verip skinli olanı alman sanki daha iyi hem 10 gün kargo da beklemiyorsun şu an ben alıyor olsam connectgameden alırdım 2 sindede garanti vs yok zaten yine de senin bileceğin iş hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…