Hocam oncelikle hayirli olsun bu fotoğraf 30 euro beyan ettirip gumrukten gecip ekstra cikardiklari ucretse cok ucuzmus gelismeleri paylasmaya devam edin.
Sağ olun hocam. Evet ücret bana da uygun geldi ki bu ücrete vergi dahil galiba siteden sipariş verirken vergi kesmedi çünkü aslın da olması gereken Max ücret bu da neyse.
Böyle aldım ben de. $25 beyan edildi, ofiste kapıda 566TL ödedim geçen hafta. Toplam gelmesi 12 gün sürdü. Çok memnun kullanıyorum şimdi. Dock ile birlikte aldım ben, gamepad + dock + gümrük 3200TL tuttu.
Sağ olun hocam. Evet ücret bana da uygun geldi ki bu ücrete vergi dahil galiba siteden sipariş verirken vergi kesmedi çünkü aslın da olması gereken Max ücret bu da neyse.
Dock un hızlı şarj etmesi dışın da ekstra bir faydası var mı hocam.
Dock faydası kullanmadığımda üzerinde duruyor. Masada estetik durduğu gibi kullanmadığımda şarj ettiğinden pil bitme derdi yok. 8BitDo Ultimate Bluetooth 2 sene kullandım, hep dock ile durduğundan hiç pil bitti gibi sorunlar yaşamadım.
Hocam bende ürünün siparişini verdim. Sipariş sonrası 30 euro altı beyan ederek göndermelerini rica ettim ama mesajıma satıcı dönüş yapmadı ve ürünü kargolamış. Size ne kadar sürede dönüş yapmıştı?