@Detret merhaba daha elime ulaşmadı şöyle söyleyim Türkiye'ye daha yeni girmiş olabilir bu hafta belli olur.
Apex4 biraz daha dijital ekranlı ve feedback geribildirim özelliği var içinde başka artısı yok ama vader4 Pro ondan geri kalmaz oda iyi YouTube videolarını vs karşılaştırmalarını izlerseniz anlarsınız.
Görsel yükledim daha gelmedi hatta gümrükten çıkmadı herhalde fiyat çıkmadığı için ne zaman gelir bilmiyorum ama bu ay sonu gelmesi lazım, sen ne yaptın aldın mı?
Görsel yükledim daha gelmedi hatta gümrükten çıkmadı herhalde fiyat çıkmadığı için ne zaman gelir bilmiyorum ama bu ay sonu gelmesi lazım, sen ne yaptın aldın mı?
Bugün sipariş verdim, full set aldım (şarj standı, taşıma çantası, telefon tutma aparatı) 93euro'ya. Vader 4 pro tercih ettim. Apex 4 'de aklımda kaldı ama adaptive trigger için bozulma riskine değmeyeceğini düşündüm.
Merhaba, full paket almış olduğum flydigi vader 4 pro gümrüğe takılmış. 25 dolar olarak gözüküyordu ürünün fiyatı.
PİM'den almam isteniyor. Extra bir vergi mi ödemem gerekecek? Bu sorunu yaşayan bir arkadaş oldu mu işleyişe dair tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Benden fiyat beyanatında bulunmam mı isteyecekler? 1 hafta mühlet vermişler ürünü almam adına, ürünü gümrüğe terk edersem şayet para iadesi olmuyor diye düşünüyorum. Yakın da değil maalesef bir şekilde ulaşmaya çalışacağım.
Merhaba, full paket almış olduğum flydigi vader 4 pro gümrüğe takılmış. 25 dolar olarak gözüküyordu ürünün fiyatı.
PİM'den almam isteniyor. Extra bir vergi mi ödemem gerekecek? Bu sorunu yaşayan bir arkadaş oldu mu işleyişe dair tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Benden fiyat beyanatında bulunmam mı isteyecekler? 1 hafta mühlet vermişler ürünü almam adına, ürünü gümrüğe terk edersem şayet para iadesi olmuyor diye düşünüyorum. Yakın da değil maalesef bir şekilde ulaşmaya çalışacağım.
''PTT zimmet alındı tabiri, ürünü gönderen firma, kargo şubesi veya dağıtımcı tarafından zimmete alınması, dağıtım için ürünün hazırlık aşamasına geçtiği durumu anlatır.''
Forumda bunu buldum. Ekran görüntüsü atabilir misin? Sorun yok gibi gözüküyor.
''PTT zimmet alındı tabiri, ürünü gönderen firma, kargo şubesi veya dağıtımcı tarafından zimmete alınması, dağıtım için ürünün hazırlık aşamasına geçtiği durumu anlatır.''
Forumda bunu buldum. Ekran görüntüsü atabilir misin? Sorun yok gibi gözüküyor.
Telgraf kağıdını da bulursam paylaşıyor oluyorum. Gümrüğe tabii bir eşya olduğunu ve 7 gün içerisinde Pim'den almam gerektiğine dair bilgilendirme yapılmış. İlgili birimi aradığımda da ev adresime kargolamayacaklarını bildirdiler.
Eki Görüntüle 2380867
Telgraf kağıdını da bulursam paylaşıyor oluyorum. Gümrüğe tabii bir eşya olduğunu ve 7 gün içerisinde Pim'den almam gerektiğine dair bilgilendirme yapılmış. İlgili birimi aradığımda da ev adresime kargolamayacaklarını bildirdiler.
Henüz Pim'e gidemedim fırsat bulup ne yazık ki. Ters bir zamana geldi açıkcası. Bakalım nasıl olacak. Ürünü teslim alırsam sürece dair burda tecrübelerimi aktarıyor olurum. Ürünün gümrüğe takılacağı tuttu
Henüz Pim'e gidemedim fırsat bulup ne yazık ki. Ters bir zamana geldi açıkcası. Bakalım nasıl olacak. Ürünü teslim alırsam sürece dair burda tecrübelerimi aktarıyor olurum. Ürünün gümrüğe takılacağı tuttu
Nerede yaşıyorsunuz? Bu işe benim aklım ermedi vallahi. Diyelim ki uzak bir şehirde yaşıyor olsaydınız nasıl gidip alacaktınız? Bence tüketici haklarıyla görüşülmesi ve şikayet edilmesi gereken bir konu.
Henüz Pim'e gidemedim fırsat bulup ne yazık ki. Ters bir zamana geldi açıkçası. Bakalım nasıl olacak. Ürünü teslim alırsam sürece dair burada tecrübelerimi aktarıyor olurum. Ürünün gümrüğe takılacağı tuttu
Kargo takip numarasını size zahmet verebilir misiniz ben başka yerden kontrol edeyim benimkinde aynı sizinki gibi oldu bugün ona göre bir şey söyleyeceğim