Flydigi Vader 4 Pro RT tuşu az basınca çalışmıyor

Daha fazla  
Merhaba, flydigi vader 4 Pro aldım, yeni. Xinput modunda oynuyorum. Forza Horizon 4'te RT tuşuna basınca gaz veriyor. Az verince az gidiyor çok basınca çok gidiyor buraya kadar okey fakat RT tuşuna az basınca hiç basmamış gibi sayıyor. Yani RT tuşunun dinamik aralığına 0-10 arası diyelim. 3 ve yukarısında hassasiyet var aşağısında direkt basmamış etkisi oluyor. Bu normal mi? GTA 5'te denedim ve yine aynı sonuç.

@Mirza Kaplan

Son düzenleme:
Gamepad tester sitesinde dene bir istersen bende 3 tane xbox 9. nesil bir tane de dualsense var rt lt tuşuna parmağımı bıraksam bile basmış sayıyor o kadar hassas. Belki oyunla alakalıdır orada rt lt tuşuna bastığında değerler artıyorsa oyunla alakalıdır artmıyorsa gamepad ile alakalı ya da modu falan vardır yanlışlıkla basmayı önlemek için ya da en kötü ihtimal ölü bölge vardır.

merhaba bende bu ürünü almayı düşünüyorum sorununuzu çözebildinzmi

Sipariş vermeyi düşünüyorum, sizce apex 4 mü yoksa vader 4 pro mu?

Hocam Gamepad Tester ile de baktım, oyun kolumun kendi programı var onunla da kontrol ettim. Right Stick ve Left Stick şu döndürmeli daireler %100 hassasiyet ile çalışıyor gibi bir şey. Ama RT ve LT tuşları %5 algılamıyor. Bilmiyorum belki normali budur, aradaki fark gündelik kullanımda ne kadar hissedilir bilmiyorum.
Merhaba ben de bu ürünü almayı düşünüyorum sorununuzu çözebildiniz mi?
Yani dediğim gibi bir sorun mu değil mi emin değilim açıkçası. Bir tanıdığımın gamepadini elime alıp karşılaştırma yapmayı düşünüyorum müsait bir vakitte. Hani bu şekilde kullanılır mı derseniz kesinlikle kullanılır ama bir sorun varsa neden çaresine bakılmasın ki? Tabii ürünü garantiye yollamak dışında bir şey yapılabilir mi o da ayrı mesele.
Sipariş vermeyi düşünüyorum, sizce Apex 4 mü yoksa Vader 4 pro mu?
Beni aşan bir soru. İnternette kıyaslamaları vardı bir bakın isterseniz. Vader 4 Pro benim bütçeme uygun olduğu için bunu aldım.

Bu arada, Forza gibi oyunlarda ölü bölge için bir ayar varmış varsayılan olarak. Onu değiştirmeyi unutmayın.

Vader 4 pro hakkında görüşleriniz nedir peki? F/P bir cihaz almak istiyorum. Aliexpress'den sipariş edeceğim yaklaşık 2.500tlye denk geliyor. Yaptığım şey hikaye oyunları oynamak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…