Flydigi vader 4 Pro sizce nasıldır?

fahrettin kaval

Hectopat
Daha fazla  
Flydigi vader 4 Pro yerine önereceğiniz başka gamepad varsa güzel olur çünkü çok bilgim yok gamepadlerle alakalı. Daha çok CoD için kullanacağım, Aliexpress'ten baktığımda hiçbiri Türkiye'ye gönderilmiyor diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Katipke Eylül ayında İtalya'ya gideceğim. Oradayken Türkiye'den daha uyguna bulabilirsem almayı planlıyorum Vader 4 Pro'yu. Bu konuda dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? Bir başlıkta "Kutusuyla getirmeye çalışmayın." demişlerdi. Bu ve bunun gibi mevzular varsa bileyim giderken. Teşekkürler.

@Katipke Eylül ayında İtalya'ya gideceğim. Oradayken Türkiye'den daha uyguna bulabilirsem almayı planlıyorum Vader 4 Pro'yu. Bu konuda dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? Bir başlıkta "Kutusuyla getirmeye çalışmayın." demişlerdi. Bu ve bunun gibi mevzular varsa bileyim giderken. Teşekkürler.
Benim bildiğim de sadece kutuyla getirmeme veya kutunun açılmış olması olayı var. Burdan pahalı bulma olasılığınız yok zaten 😁 isterseniz beitong kunpeng 40'a da bakabilirsiniz. Vader 4 pronun tmr versiyonu denebilir

Tek eksisi 3 programlanabilir butonu olmaması. Arkada 2 tane var

Son düzenleme:
@Katipke daha önce öneriniz doğrultusunda Gamesir Cyclone 2'yi "zamlanmadan hemen önce" aldım. İyi ki almışım. 😁 Çok teşekkürler. Bana o zaman için "Yurtdışına gideceksen oradan da Flydigi Vader 4 Pro al." demiştiniz @GRKM DUMAN 'la beraber. Beitong Kunpeng 40'la farkları ve birbirine üstünlükleri nedir?

@Katipke daha önce öneriniz doğrultusunda Gamesir Cyclone 2'yi "zamlanmadan hemen önce" aldım. İyi ki almışım. 😁 Çok teşekkürler. Bana o zaman için "Yurtdışına gideceksen oradan da Flydigi Vader 4 Pro al." demiştiniz @GRKM DUMAN 'la beraber. Beitong Kunpeng 40'la farkları ve birbirine üstünlükleri nedir?
Tmr sticklerinin olması var üstünlük olarak kalan şeylere aynı denebilir neredeyse. Vader 4 pronun ekstra tetik titreşimi var bi de

@Katipke titreşim illa ki olsun istediğim bir özellik değildir. Vader 4 pro elendi. Hakkımı TMR stick için kullansam daha iyi olacak sanırım. Beitong Kunpeng 40 alayım bulursam.
Flydigi'nin kullandığı hall effect stickler de fazlasıyla kaliteli stickler. Eğer kp40 bulamazsanız vader 4 pro da kesinlikle muazzam bir tercih

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı