Çözüldü FM 12 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

caganaydogmus34

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. FM 12 indirdim ve oynamak istiyorum, oynuyordum da ama format atmıştım neyse. Hata alıyorum belirttiğim gibi. Hatayı da process motitörden buldum ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Rapor paylaşmamı isterseniz nasıl yapacağımı anlatın paylaşayayım :D. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silin.

C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_41.dll

Daha sonra DirectX paketini yükleyin. Kurulum esnasında Bing Bar seçeneğini işaretlemeyin.

Rehber yardımıyla rapor oluşturun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra oluşturduğunuz raporu MediaFire'a yükleyip bağlantı adresini paylaşın.

Hatayı buldum demişsiniz. Raporu halihazırda oluşturmuş olmanız gerek diye düşünüyorum.

Rehber yardımıyla rapor oluşturun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra oluşturduğunuz raporu MediaFire'a yükleyip bağlantı adresini paylaşın.

Hatayı buldum demişsiniz. Raporu halihazırda oluşturmuş olmanız gerek diye düşünüyorum.

Buyrun

Daha sonra DirectX paketini yükleyin. Kurulum esnasında Bing Bar seçeneğini işaretlemeyin.

Çözüm

Daha sonra DirectX paketini yükleyin. Kurulum esnasında Bing bar seçeneğini işaretlemeyin.

Hocam çok sağ olun düzeldi sonunda.😊😊😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı