tr_wolf Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 25 25 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar FM19'u bilgisayarıma kurduğumda (Windows 11) çalışmıyor. Oyunu çalıştırmak için bildiğiniz bir yöntem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar FM19'u bilgisayarıma kurduğumda (Windows 11) çalışmıyor. Oyunu çalıştırmak için bildiğiniz bir yöntem var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.331 Makaleler 2 Çözümler 1.534 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Oyunun dosya konumunu açıp fm.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyip uyumluluk sekmesinden Uyumluluk Modunda Çalıştır > Win 7/8 Artı 0 Eksi
Oyunun dosya konumunu açıp fm.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyip uyumluluk sekmesinden Uyumluluk Modunda Çalıştır > Win 7/8
KS KS tr_wolf Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 25 25 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Oyunun dosya konumunu açıp fm.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluk sekmesinden Uyumluluk Modunda Çalıştır > Win 7/8 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Oyunun dosya konumunu açıp fm.exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyip uyumluluk sekmesinden Uyumluluk Modunda Çalıştır > Win 7/8 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.331 Makaleler 2 Çözümler 1.534 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #4 tr_wolf dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Olursa çözüm işaretleyebilirsin, rica ederim. Artı 0 Eksi
tr_wolf dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Olursa çözüm işaretleyebilirsin, rica ederim.
KS KS tr_wolf Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 25 25 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Olursa çözüm işaretleyebilirsin, rica ederim. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ayar yaptım yönetici olarak çalıştırdım ancak yine açılmadı Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Olursa çözüm işaretleyebilirsin, rica ederim. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ayar yaptım yönetici olarak çalıştırdım ancak yine açılmadı