FM 2020 gol atılmıyor

259907

Hectopat
Liverpool ile kariyer oynuyorum, bir sürü taktik değiştirdim fakat işe yaramıyor. Ligin en güçsüz takımına 1 gol atıyorum. Attığım fotoğrafa bakar mısınız maçta toplam 30 şut çektim 1 tanesi gol oldu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 502
Hocam sürekli taktik değiştirirseniz takımınız buna uyum sağlayamaz ve doğal olarak başarısız olursunuz. Ben kendi taktiklerimi yaptığımda genelde başarısız oluyorum bu yüzden knap'in taktiklerini kullanıyorum. Google'a knap tactics yazarsanız zaten çıkar. Ayrıca antrenmanları kendiniz yaptırıyorsanız asistana bırakabilirsiniz. Oyun biraz zor ama zamanla tecrübe kazanırsınız.

Başlangıçta takımı üst sıraya taşıyana kadar kullanırım bu taktiği, daha sonra kendi taktiklerimi oluştururum.

Oyunda birçok algoritma var, ama bu 30 şut 1 gol istatistiğine bakınca hücum ve şut antremanı yaptırmanız gerektiğini düşünüyorum. Firmino'nun gol sayısı süper yıldız seviyesinde olmadığı için gol yükünü Mane ve Salah çekmeli. Bu sebepten onları Kanat Forvet - Hücum oynamalılar.

Ceza sahasına paslaşarak gir, bekleri çizgeye yakın, bol orta yap, daha az şut talimatlarını kullanabilirsin. 4-2-3-1 geniş alan- dikey tiki taka tavsiye ederim. İngilitere ligi için en iyi taktik bence. Everton ile oynuyorum. Bu taktikle ilk sezon 4. tamamladım, 2. sezon 3. tamamladım ve 3. sezonda şampiyon oldum. Firmino’yu cam oynatabilirsin. Forvete de Harry Kane’i transfer edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı