R Riab Centipat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar FM 2020 bedava olmuştu ve ben de aldım. Ben buna transfer yaması kurmak istiyorum, ama güncel bildiğim bir transfer yaması yok. Acaba bildiğiniz bir transfer yaması mevcut mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar FM 2020 bedava olmuştu ve ben de aldım. Ben buna transfer yaması kurmak istiyorum, ama güncel bildiğim bir transfer yaması yok. Acaba bildiğiniz bir transfer yaması mevcut mudur?
kotlinist Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 4 Ekim 2020 #2 Bu siteden indirebilirsiniz. Günlük olarak veritabanı güncellenir. Football Manager Transfer Update - Data Update for Football Manager
Bu siteden indirebilirsiniz. Günlük olarak veritabanı güncellenir. Football Manager Transfer Update - Data Update for Football Manager
R Riab Centipat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #3 kotlinist dedi: Bu siteden indirebilirsiniz. Günlük olarak veritabanı güncellenir. Football Manager Transfer Update - Data Update for Football Manager Genişletmek için tıkla... İndiriyorum fakat hala aynı hiç güncel transfer yok yeni kariyer açıp her seferinde bakıyorum.
kotlinist dedi: Bu siteden indirebilirsiniz. Günlük olarak veritabanı güncellenir. Football Manager Transfer Update - Data Update for Football Manager Genişletmek için tıkla... İndiriyorum fakat hala aynı hiç güncel transfer yok yeni kariyer açıp her seferinde bakıyorum.