KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 13 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Mac üzerinden FM 2023 touch oynuyorum, güncel transferleri alabileceğim bir yama var mı? Bu tarz yamalar Mac de Touch'a uygulanabiliyor mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Arkadaşlar merhaba, Mac üzerinden FM 2023 touch oynuyorum, güncel transferleri alabileceğim bir yama var mı? Bu tarz yamalar Mac de Touch'a uygulanabiliyor mu? Teşekkürler.
X Xll Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 13 Ağustos 2023 #2 KrizNoe dedi: Arkadaşlar merhaba, Mac üzerinden FM 2023 touch oynuyorum, güncel transferleri alabileceğim bir yama var mı? Bu tarz yamalar Mac de Touch'a uygulanabiliyor mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurulabiliyor burada anlatımı mevcut. MacOS’da FM yamaları nasıl yüklenir?
KrizNoe dedi: Arkadaşlar merhaba, Mac üzerinden FM 2023 touch oynuyorum, güncel transferleri alabileceğim bir yama var mı? Bu tarz yamalar Mac de Touch'a uygulanabiliyor mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurulabiliyor burada anlatımı mevcut. MacOS’da FM yamaları nasıl yüklenir?