FM 2023'te bonservis çok düşük

Valeria

Hectopat
Herkese selamlar. FM 2023'te Türkiye'de Ümraniyespor'u çalıştırıyorum. Küçük yaşta çok kaliteli oyuncular buluyorum. 2 sene kadar oynatıp çok daha iyi duruma getiriyorum. Oyuncunun bonservis bedeli 250-300 milyon TL olarak görünüyor. Başka bir takım bu oyuncumu aldığında bonservis bedeli uçuyor 1-2 milyar TL'ye çıkıyor. Bu oyuncular bendeyken neden bonservisleri bu kadar düşük oluyor. Bunu sürekli yaşıyorum.

Herkese selamlar. FM 2023'te Türkiye'de Ümraniyespor'u çalıştırıyorum. Küçük yaşta çok kaliteli oyuncular buluyorum. 2 sene kadar oynatıp çok daha iyi duruma getiriyorum. Oyuncunun bonservis bedeli 250-300 milyon TL olarak görünüyor. Başka bir takım bu oyuncumu aldığında bonservis bedeli uçuyor 1-2 milyar TL'ye çıkıyor. Bu oyuncular bendeyken neden bonservisleri bu kadar düşük oluyor. Bunu sürekli yaşıyorum.

Sattığın takım prestiji seviyesi yüksek ise normaldir gerçek hayattada öyle Pendik'teki oyuncu barçaya transfer olursa bonservisi artar.

Lig ve takım kalitesi. İngilterede elini attığın wonderkid 20 milyondan başlar mesela. Aynı özellikteki bir wonderkid Türkiye liginde 3-5 milyon civarı olur.

Euro olarak söyledim bonservisini.

Buna bir çözüm yok mu? Yani takımın itibarı biraz yükseldi. Ama ülkenin itibarı düşük. Bu hep böyle mi devam edecek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı