FM 22 güncel yama var mı?

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.701

Pmb

Decapat
Daha fazla  
Transferler biteli bayağı oldu ve ben bir kariyer açmak istedim. Böyle bir yama var mıdır? Virüs bulaşmasını hiç istemiyorum ve yükleyip kuran arkadaşlar yazarsa sevinirim.

FM22 Yama diye Google'a yazarsan çıkar oradan ilk çıkan siteden indirirsin şimdi link yasaktır falan diye vermiyorum orada en güncel yamalar mevcut virüs yok kendim kullanıyorum hepsini kurdum hemen hemen bir sıkıntı yaşamadım.

FM22 yama diye Google'a yazarsan çıkar oradan ilk çıkan siteden indirirsin şimdi link yasaktır falan diye vermiyorum orada en güncel yamalar mevcut virüs yok kendim kullanıyorum hepsini kurdum hemen hemen bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam öyle yapmasını ben de biliyorum. YouTube'da bazı arkadaşlar video çekmiş ve bu siteden indirmişler, bu site güvenilir midir? sortitoutsi.net - Football Manager Fansite

Dosya Ekleri

• 1663932113137.png
    1663932113137.png
    20 KB · Görüntüleme: 83
Türk arkadaşların yapmış olduğu güncel yama var ve arada update de alıyor. 3. lig dahi yapmaya çalışıyorlar efsane pack öneririm :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı