kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2022 #1 Merhabalar. FM 22 mobilede çözünürlük sorunu yaşıyorum. Oyunu bir türlü tam ekran yapamadım. Telefonumda Android 12 ye geçince bu sorun olmaya başladı. Çözümünü bilen var ise bana yardım edebilir mi? Oyun içi böyle gözüküyor.
Merhabalar. FM 22 mobilede çözünürlük sorunu yaşıyorum. Oyunu bir türlü tam ekran yapamadım. Telefonumda Android 12 ye geçince bu sorun olmaya başladı. Çözümünü bilen var ise bana yardım edebilir mi? Oyun içi böyle gözüküyor.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Bu solda ki kısımdan bahsediyorsanız bende de öyle büyük ihtimal herkeste öyledir. Artı 0 Eksi
KS KS kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2022 #3 DexterMorganBey dedi: Bu solda ki kısımdan bahsediyorsanız bende de öyle büyük ihtimal herkeste öyledir. Eki Görüntüle 1461800 Genişletmek için tıkla... Hocam onu geçtim kırmızı ile gösterdiğim bölüm bende böyle Büyük ihtimalle bu sorunun çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum Artı 0 Eksi
DexterMorganBey dedi: Bu solda ki kısımdan bahsediyorsanız bende de öyle büyük ihtimal herkeste öyledir. Eki Görüntüle 1461800 Genişletmek için tıkla... Hocam onu geçtim kırmızı ile gösterdiğim bölüm bende böyle Büyük ihtimalle bu sorunun çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum