FM 22 neden pahalı?

whisper21

Hectopat
FM 2022 en uygun nereden alabilirim şu an aşırı pahalanmış. En ucuz durma play'de 439 TL başka site var mı? Param 2021'e yetiyor onu mu alsam? 22 ne zaman ucuzlar ne yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi şuan gamepass en mantıklısı. Yok ben oyun benim olsun istiyorum dersen epic kuponlarını takip edip 50-100 lira ucuza alabilirsin.

Neden pahalı sorusuna cevap oyunun yayıncısı olan SEGA'dır. SEGA'nın yayınladığı oyunların çoğu ucuz denemeyecek seviyede. Company of Heroes 2 31 TL iken duyurulan 3. oyun 800TL olarak ön siparişe açıldı mesela.

Durma play güvenilrmi Steam gibi? Oyun orijinal mi kodu yollayanlar oyunu alan insanlar tarafından mı yollanıyor sıfır mı?

Arkadaşın dediği gibi şu an Game Pass en mantıklısı. Yok ben oyun benim olsun istiyorum dersen Epic kuponlarını takip edip 50-100 lira ucuza alabilirsin.

Gamecribe var bir de %90 yaz indirimi diyor.

Durma play güvenilrmi Steam gibi? Oyun orijinal mi kodu yollayanlar oyunu alan insanlar tarafından mı yollanıyor sıfır mı?

Gamecribe var bir de %90 yaz indirimi diyor.
Durmaplay güvenilir. Gamecribe büyük ihtimalle kullanılmış hesap veriyor bi kaç sefer oynarsınız sonra uçup gider hesap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı