LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #1 Mesela bu yeni transferleri oyun içi editörle ekleyebilir miyim?
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 LEGENDEGOİST dedi: Mesela bu yeni transferleri oyun içi editörle ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İstediğin takımdaki bir oyuncuyu transfer yaparak satın alarak takımına ekleyebilirsin. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Mesela bu yeni transferleri oyun içi editörle ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İstediğin takımdaki bir oyuncuyu transfer yaparak satın alarak takımına ekleyebilirsin.
KS KS LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #3 WarbantciBebe dedi: İstediğin takımdaki bir oyuncuyu transfer yaparak satın alarak takımına ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle mbappe'yi real madrid'e ekleyebilir miyim? Artı 0 Eksi
WarbantciBebe dedi: İstediğin takımdaki bir oyuncuyu transfer yaparak satın alarak takımına ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle mbappe'yi real madrid'e ekleyebilir miyim?
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 LEGENDEGOİST dedi: O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle Mbappé'yi Real Madrid'e ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet eklersin Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle Mbappé'yi Real Madrid'e ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet eklersin
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #5 LEGENDEGOİST dedi: O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle Mbappé'yi Real Madrid'e ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun sayfasına gel ve oradayken editöre gir. Editör seçeneklerinde "takım değiştir" gibi bir seçenek çıkacak. @LEGENDEGOİST denediniz mi hocam? Son düzenleme: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: O kadarını biliyorum ben oyun içi editörle Mbappé'yi Real Madrid'e ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun sayfasına gel ve oradayken editöre gir. Editör seçeneklerinde "takım değiştir" gibi bir seçenek çıkacak. @LEGENDEGOİST denediniz mi hocam?
KS KS LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #6 495477 dedi: Oyuncunun sayfasına gel ve oradayken editöre gir. Editör seçeneklerinde "takım değiştir" gibi bir seçenek çıkacak. @LEGENDEGOİST denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun içi editör yokmuş normal editör var onla yapabiliyoz mu? Artı 0 Eksi
495477 dedi: Oyuncunun sayfasına gel ve oradayken editöre gir. Editör seçeneklerinde "takım değiştir" gibi bir seçenek çıkacak. @LEGENDEGOİST denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun içi editör yokmuş normal editör var onla yapabiliyoz mu?
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #7 LEGENDEGOİST dedi: Oyun içi editör yokmuş normal editör var onunla yapabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Pre Game editör ile de oluyor diye biliyorum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Oyun içi editör yokmuş normal editör var onunla yapabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Pre Game editör ile de oluyor diye biliyorum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.015 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 LEGENDEGOİST dedi: Oyun içi editör yokmuş normal editör var onunla yapabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Veritabanından değiştireceksdeğiştireceksiniz Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Oyun içi editör yokmuş normal editör var onunla yapabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Veritabanından değiştireceksdeğiştireceksiniz
KS KS LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Eylül 2023 #9 Yeyil dedi: Veritabanından değiştireceksdeğiştireceksiniz Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım nasıl olacak? Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Veritabanından değiştireceksdeğiştireceksiniz Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım nasıl olacak?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.015 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #10 LEGENDEGOİST dedi: Tam anlamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Veri tabanı üzerinden topçuyu kendi takımına alacaksın. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Tam anlamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Veri tabanı üzerinden topçuyu kendi takımına alacaksın.