F fmdelsi Zeptopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 FM hastasıyım. FM için yeni telefon aldım. Oyun lisansları gosterirken ekran kalıyor orada, mor ekranda.
FM hastasıyım. FM için yeni telefon aldım. Oyun lisansları gosterirken ekran kalıyor orada, mor ekranda.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 14 Haziran 2023 #2 fmdelsi dedi: FM hastasıyım. FM için yeni telefon aldım. Oyun lisansları gosterirken ekran kalıyor orada, mor ekranda. Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü çok sıkıntılı bende FM hastasıyım. Artı 0 Eksi
fmdelsi dedi: FM hastasıyım. FM için yeni telefon aldım. Oyun lisansları gosterirken ekran kalıyor orada, mor ekranda. Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü çok sıkıntılı bende FM hastasıyım.
KS KS F fmdelsi Zeptopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 KADO38 dedi: Mobil sürümü çok sıkıntılı bende FM hastasıyım. Genişletmek için tıkla... Kanka 22 yükledim Google play hesabına bağla diyor Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Mobil sürümü çok sıkıntılı bende FM hastasıyım. Genişletmek için tıkla... Kanka 22 yükledim Google play hesabına bağla diyor
S Suat27 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Haziran 2023 #4 Aynisi banada oldu onceden nasil cozdum hatirlamiyom ama sen reset atabilirsin. Artı 0 Eksi
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 14 Haziran 2023 #5 fmdelsi dedi: Kanka 22 yükledim Google play hesabına bağla diyor Genişletmek için tıkla... Hesap aç bağlan ? Artı 0 Eksi
fmdelsi dedi: Kanka 22 yükledim Google play hesabına bağla diyor Genişletmek için tıkla... Hesap aç bağlan ?
P pembeayıcıkolsam Femtopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 Reset atma çözüme ulaştırmıyor maalesef. Uygulama verilerinin silinmesinden bahsediyorum. Suat27 dedi: Aynisi bana da oldu onceden nasıl cozdum hatirlamiyorum ama sen reset atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Reset atma çözüme ulaştırmıyor maalesef. Uygulama verilerinin silinmesinden bahsediyorum. Suat27 dedi: Aynisi bana da oldu onceden nasıl cozdum hatirlamiyorum ama sen reset atabilirsin. Genişletmek için tıkla...