FM 23 nereden alınmalı?

fy1n0

Decapat
Daha fazla  
Football Manager 23 oyunu şu an baktığım her yerde indirimlerle 350 lira. Ben şimdiye kadar Xbox Game Pass alıp aylık 30 liraya oynuyordum. Orada oyun içi editöre de 90 lirayı verdim. Bütün kayıt dosyalarım, oynama saatlerim, editörüm orada. Şimdi baktım Game Pass fiyatı 80 lira olmuş. FM 24 de tuzlu olur gibi geliyor. FM 23'ü alacak gibiyim. Sizce Steam'den alıp ana hesabımda rahat rahat kütüphanemde mi durmalı yoksa FM hariç kullanmadığım ama oyunla alakalı her şeyin orada olduğu Xbox hesabımda mı olmalı? Ayrıca FM 20-21-22 gibi bir süre sonra bedava verilir mi, bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Zaten 4-5 aya yenisi çıkacak. Xbox Gamepass alıp oynayabilirsin. Hem 5 ay boyunca birçok oyun da bitirirsin yanında.

Zaten 4-5 aya yenisi çıkacak. Xbox Gamepass alıp oynayabilirsin. Hem 5 ay boyunca birçok oyun da bitirirsin yanında.
Hocam game pass 80 lira, 5 ay game pass alsam 400 lira para gidecek. Oyun şu anda 350 lira zaten. Sınırsız alırım daha iyi. Düzgün okusanız. Yeni oyunu game passin ve büyük ihtimalle kendi fiyatından ötürü oynayamayacağım. Bilgisayarım iyi olmadığı için yanında oyun da bitiremem. O yüzden FM 23 oynuyorum. Sorduğum soru ile alakalı fikir verseniz.

Eğer 4-5 ay daha doldur boşalt FM oynarım diyorsanız, hatta yenisi çıksa bile eskisine devam ederim diyorsanız Steam'den almak mantıklı. Çünkü atölye desteği ile transfer yamaları vs yapılıyor topluluk tarafından Steam'de. Bu açıdan oyununuzu bir süre daha (1-2 sene muhtemelen) güncel tutabilirsiniz, 3. parti yamalarla, virüslerle falan uğraşmadan. Ayrıca FM 24 de 23'ün aynısı olacak oyun motoru, oynanış vs olarak. 2025'te ise Unity motoruna geçilecekmiş. Ben de 24'ü pas geçmeyi düşünüyorum mesela bu yüzden. Her sene aynı oyunu makyajlayıp sunuyorlar ama 700 TL, belki de zam ile 1000'e yakın fiyat çekecekler döviz kurundan ötürü.

Eski save'inizi kurtaramadığınızı düşünürsek (ki mutlaka bir yolu vardır) yeniden başlamak bile bir nevi challenge ve motivasyon kaynağı olur.

Nasıl olsa fikir değiştirip, maddi durumu uydurup yeni oyunu alacak olsanız bile şu anki fiyatlarla Game Pass'ten de devam etseniz yeni oyun çıkana kadar 4 - 5 ay boyunca 320 veya 400 TL vermiş olacaksınız, Steam'den alsanız da 350 veriyorsunuz. Bu şartlarda farklı bir oyun oynamam dediğiniz için, FM 24'ü de pas geçeceğinizi düşündüğünüz için ben Steam'den almayı daha mantıklı görüyorum kendimce.

Teşekkür ederim. Biraz baktım Steam'den alacak gibi duruyorum. Xbox'daki saveleri Steam'a aktarabiliyormuşum. Steam'i sormamın nedeni Xbox'da oyun içi editöre zaten para vermiştim bir daha Steam'de vermemek içindi ama değer gibi duruyor. Bende FM 24'ü pas geçeceğim gibi. Belki 1 ay game pass alıp denerim sadece. Asıl merak ettiğim FM 20-21-22 gibi bedava verilip verilmeyeceği. Bunun hakkında bilgisi olan da yok gibi.

Ücretsiz verilme olayı haliyle bilinmiyor. Yarın bir gün çat diye çıkıp Epic Games veya Amazon Prime 2023'ü de ücretsiz verebilir, zaten oyunu da kırmayı başardı malum bir crack grubu o yüzden belki yapımcı firma da bu işe olumlu bakabilir.

O iş papatya falı resmen

Şu an beleş veriliyor üzüldüm aslında :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…