D dhnonr34 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 FM 23 şampiyonlar liginden aldığım para ne zaman gelir? Gruplara kaldığım için 15 milyon gelecek dedi gelmedi. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
FM 23 şampiyonlar liginden aldığım para ne zaman gelir? Gruplara kaldığım için 15 milyon gelecek dedi gelmedi. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
K kraduss_1 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Gelmiştir ama o para transfer veya maaş bütçesine gitmiyor başkanın kasasına gidiyor vay be FM dedim FM oynama perileri geldi bana
Gelmiştir ama o para transfer veya maaş bütçesine gitmiyor başkanın kasasına gidiyor vay be FM dedim FM oynama perileri geldi bana
D dhnonr34 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Ali koç dolandırdı beni bu para gelmesse ne yapacağım ben ya maaş bütçesini yükselt diyorum yok diyor.
Ali koç dolandırdı beni bu para gelmesse ne yapacağım ben ya maaş bütçesini yükselt diyorum yok diyor.
K kraduss_1 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 dhnonr34 dedi: Ali koç dolandırdı beni bu para gelmesse ne yapacağım ben ya maaş bütçesini yükselt diyorum yok diyor. Genişletmek için tıkla... Sen bir de Beşiktaş'ı gör gol kralı weghorstu karın tokluğuna oynamaya ikna ettim adamı almadı
dhnonr34 dedi: Ali koç dolandırdı beni bu para gelmesse ne yapacağım ben ya maaş bütçesini yükselt diyorum yok diyor. Genişletmek için tıkla... Sen bir de Beşiktaş'ı gör gol kralı weghorstu karın tokluğuna oynamaya ikna ettim adamı almadı
D dhnonr34 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 kraduss_1 dedi: Sen bir de Beşiktaş'ı gör gol kralı weghorstu karın tokluğuna oynamaya ikna ettim adamı almadı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin genç oyuncu var mı 10 numara.
kraduss_1 dedi: Sen bir de Beşiktaş'ı gör gol kralı weghorstu karın tokluğuna oynamaya ikna ettim adamı almadı. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin genç oyuncu var mı 10 numara.
K kraduss_1 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 dhnonr34 dedi: Önerebileceğin genç oyuncu var mı 10 numara. Genişletmek için tıkla... Hocam sende zaten arda var en azından 2 3 sene elinde tut sonra sat sen şu anda orta sahadaki oyuncu sayısını azaltmaya bak
dhnonr34 dedi: Önerebileceğin genç oyuncu var mı 10 numara. Genişletmek için tıkla... Hocam sende zaten arda var en azından 2 3 sene elinde tut sonra sat sen şu anda orta sahadaki oyuncu sayısını azaltmaya bak